reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze dziewczyny!
Ja bylam na dzialeczce, ale niestety juz musialam wracac, bo "bratowa" musiala byc w domu na obiedzie.
No to w takim razie zostaję monitoring on napewno się nie myli. Maćku jak się dowiedziałaś że owulki u Ciebie nie ma? I u Ciebie jest problem z pękaniem pęcherzyków czy z ich powstawaniem?
No wlasnie na usg. Mi pecherzyki ladnie zawsz rosna, ale nie pekaja. Ale to pewnie przez prolaktyne, bo jak mi spadla to sie wreszcie doczekalam ladnej owulki.

Scully trzymam kciui!

Lopop witam po urlopie! Wypoczeta?

reklama
pallissa jeśli chodzi o testy owulacyjne to ta kreska testująca musi być taka sama lub mocniejsza od kontrolnej żeby można było mówić o owulacji. Ja w tym cyklu też zaczęłam używać testow owulacyjnych i u mnie 8, 10, 12dnia cyklu obie kreski były takie same a jednak nie świadczyły one o owulacji a wczoraj miałam 14dc i też zrobiłam test i ta testująca była o wiele mocniejsza od kontrolnej i ona mogła świadczyć o nadchodzącej owulce bo byłam na monitoringu i lekarz powiedział że mój pęchęrzyk niedługo powinien pęknąć. I pytałam się jego co oznacza jeśli testy wcześniej wskazywały mi owulke a on stwierdził że te testy wskazują tylko wzrost hormonu występującego przed owulką ale jest też taka kwestia że pęcherzyki mogą nie pękać a testy i tak mogą pokazywać ci dni płodne. Dlatego jeśli zdecydowałaś się na testy owul. to powinaś spróbować jeszcze jednej z metod potwierdzających owulację np. mierzenia temp.albo obserwacji śluzu;-);-);-)a najlepszym sposobem jest monitoring
jaka tempka powinna byc jak jest owulka?ja mam 36,8 wzrasta o 1 kreeczke dziennie ,,dzieki za wytlumaczenie;-)

jak przyjdzie @ to bede robic wszystkie hormony jeszcze raz, a cykle ostatnio miałam dosc regularne 31-32 dniowe ten cykl mi zwariowal niestety - do invicty pojde napewno musze wszystko wyjasnic

dzieki ale wg norm to nie możliwe zeby ciąża była a próbke analizowala moja koleżanka więc o pomyłce chyba też nie ma mowy - niestety
to trzymam kciuki zeby wreszcie znalezli przyczyne braku fasolki i naprawili wszystko :-)
Dzień dobry po długiej przerwie
przedłużyliśmy pobyt bo M ma znalazł kolegę i wiadomo trzeba było powspominać stare czasy
napiszcie w skrócie co sie wydarzyło przez ten czas

wchodzę bo dopiero co zajechaliśmy z południa i co widzę straszną wiadomość nie ma wśród nas Pati , bardzo to przeżyłam i jeszcze przeżywam straszne to wszystko jest

Tośka &&&&&&&&&&&& za udaną wizytę niech Ci się już szczęści
Scully &&&&&&&&&&&& abyś wreszcie doczekała się 2 kreseczek
u mojego wczoraj przyjechal odwiedzic tez kolega z wojska az z katowic przyjechal bo jechali nad moze z zona i po drodze nas odwiedzili i bylo bardzo fajnie :-)
Cze dziewczyny!
Ja bylam na dzialeczce, ale niestety juz musialam wracac, bo "bratowa" musiala byc w domu na obiedzie.
No wlasnie na usg. Mi pecherzyki ladnie zawsz rosna, ale nie pekaja. Ale to pewnie przez prolaktyne, bo jak mi spadla to sie wreszcie doczekalam ladnej owulki.

Scully trzymam kciui!

Lopop witam po urlopie! Wypoczeta?
a niedostajesz nic na pekniecie np zastrzyku tak jak batonik miala dostac???

jaka tempka powinna byc jak jest owulka?ja mam 36,8 wzrasta o 1 kreeczke dziennie ,,dzieki za wytlumaczenie;-)
Temperature interpretuję się u każdej z nas indywidualnie,zazwyczaj od @ do owulki temp. jest niższa, w dniu owulacji następuję(ale nie musi) spadek po czym następnego dnia następuję wzrost temp.przy czym ta temp. po owulce musi być wyższa od 6 z poprzednich dni i na podwyższonym poziomie musi utrzymywać się przynajmniej 3dni. Jeżeli podwyższona temp.utrzymuję się ok18dni to można podejrzewać ciąże. Mam nadzieję że wmiare to opisałam i że da mnie się zrozumieć

to trzymam kciuki zeby wreszcie znalezli przyczyne braku fasolki i naprawili wszystko :-)

u mojego wczoraj przyjechal odwiedzic tez kolega z wojska az z katowic przyjechal bo jechali nad moze z zona i po drodze nas odwiedzili i bylo bardzo fajnie :-)

a niedostajesz nic na pekniecie np zastrzyku tak jak batonik miala dostac???
no zabka bardzo fajni Ci nasi i Ci wasi bo to samo województwo super ludzie wierzę że przyjemnie bo nam też tam było fajnie teraz mają nas odwiedzić jak wjadą nad morze tym bardziej że przez Chojnice jeżdżą

maćku wypoczęta zrelaksowana ach bajka na takim wyjeździe - zresztą pewnie się ze mną zgodzisz:)
dzisiaj byliśmy na obiadku u mamy a tam okręgi w locie toczy bocian mój M w śmiech tata też a mama że to na nas znak bo żadnej z moich sióstr nie było - no ale żeby to była prawda no ale pośmiać się można i pomarzyć (ludzka rzecz:laugh2:)

no zabka bardzo fajni Ci nasi i Ci wasi bo to samo województwo super ludzie wierzę że przyjemnie bo nam też tam było fajnie teraz mają nas odwiedzić jak wjadą nad morze tym bardziej że przez Chojnice jeżdżą

maćku wypoczęta zrelaksowana ach bajka na takim wyjeździe - zresztą pewnie się ze mną zgodzisz:)
dzisiaj byliśmy na obiadku u mamy a tam okręgi w locie toczy bocian mój M w śmiech tata też a mama że to na nas znak bo żadnej z moich sióstr nie było - no ale żeby to była prawda no ale pośmiać się można i pomarzyć (ludzka rzecz:laugh2:)

Witam wieczorowo ;-)

:-)no Lopop może to nie tylko marzenia ;-) czasem trzeba dać szansę naturze :tak:

mój R mi dzisiaj takie spacery fundował, że chyba cały Toruń obeszliśmy wzdłuż i w szerz :laugh2: fajnie było ale teraz troszkę mi nóżki do d**** wchodzą :eek: cieszę się bo teraz będziemy mieli cały tydzień dla siebie :-) (R ma mały urlopik) :rofl2:

Witam wieczorowo ;-)

:-)no Lopop może to nie tylko marzenia ;-) czasem trzeba dać szansę naturze :tak:

mój R mi dzisiaj takie spacery fundował, że chyba cały Toruń obeszliśmy wzdłuż i w szerz :laugh2: fajnie było ale teraz troszkę mi nóżki do d**** wchodzą :eek: cieszę się bo teraz będziemy mieli cały tydzień dla siebie :-) (R ma mały urlopik) :rofl2:
dzisiaj rano byłam w Toruniu, ale na kawkę do ciebie za wcześnie było:eek:
a kiedy Ty wreszcie poznasz płeć kochana tzn. kiedy idziesz na usg?

dzisiaj rano byłam w Toruniu, ale na kawkę do ciebie za wcześnie było:eek:
a kiedy Ty wreszcie poznasz płeć kochana tzn. kiedy idziesz na usg?

no coś Ty kochana ja już od 6:00 nie spałam trzeba było walić jak w dym :tak: następnym razem nie wybaczę :-(

NIGDY nie poznam płci chyba!!!!!!!!!!!!:-(

czas chyba stanął w miejscu dla mnie

wizytę mam 12.08 jeszcze tylko kilka dni i mam nadzieję że się dowiem kto zamieszkał pod moim serduszkiem bo bardzo chciałabym już wiedzieć :tak:;-) a mój ginek był teraz na urlopie tzn jeszcze chyba jest i już miesiąc nie miałam wizyty aż dziwnie tak :-D normalnie mnie rozpieścił wizytami co 2 tygodnie a teraz :-(

no coś Ty kochana ja już od 6:00 nie spałam trzeba było walić jak w dym :tak: następnym razem nie wybaczę :-(

NIGDY nie poznam płci chyba!!!!!!!!!!!!:-(

czas chyba stanął w miejscu dla mnie

wizytę mam 12.08 jeszcze tylko kilka dni i mam nadzieję że się dowiem kto zamieszkał pod moim serduszkiem bo bardzo chciałabym już wiedzieć :tak:;-) a mój ginek był teraz na urlopie tzn jeszcze chyba jest i już miesiąc nie miałam wizyty aż dziwnie tak :-D normalnie mnie rozpieścił wizytami co 2 tygodnie a teraz :-(
no następnym razem wjadę - super lody macie na mieście wjeżdżamy tam czasem po drodze jak nam pasuje:)
no rzeczywiście sobie odpoczęłaś od ginka kochana:)
myślę że teraz już będziesz wiedzieć- podobno po pępku można określić płeć wiesz? jaki masz rozciągnięty czy wypukły?

reklama
no następnym razem wjadę - super lody macie na mieście wjeżdżamy tam czasem po drodze jak nam pasuje:)
no rzeczywiście sobie odpoczęłaś od ginka kochana:)
myślę że teraz już będziesz wiedzieć- podobno po pępku można określić płeć wiesz? jaki masz rozciągnięty czy wypukły?

hmmmm:eek::eek: mam jaki miałam czyli dziurę :-D

następnym razem ja Cię zabiorę na lody do Molusa są najlepsze w całym Toruniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry