reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no następnym razem wjadę - super lody macie na mieście wjeżdżamy tam czasem po drodze jak nam pasuje:)
no rzeczywiście sobie odpoczęłaś od ginka kochana:)
myślę że teraz już będziesz wiedzieć- podobno po pępku można określić płeć wiesz? jaki masz rozciągnięty czy wypukły?
A jak jest z pępkiem na pulchnym brzuszku????:-D

reklama
nie wiem bo ja nie mam pulchnego brzuszka?
ale ja mam nie dziurkę ale p taki płaski i w ciąży był wypukły i siostra tak miała i położna kiedyś na badaniu tętna mi powiedziała że to świadczy o chłopaczku taki wypukły że czasem nawet zahaczasz w gumkę od bielizny lub spodni ale tak fajnie widać bo fajnie odstaje:)

Ostatnia edycja:
no zabka bardzo fajni Ci nasi i Ci wasi bo to samo województwo super ludzie wierzę że przyjemnie bo nam też tam było fajnie teraz mają nas odwiedzić jak wjadą nad morze tym bardziej że przez Chojnice jeżdżą

maćku wypoczęta zrelaksowana ach bajka na takim wyjeździe - zresztą pewnie się ze mną zgodzisz:)
dzisiaj byliśmy na obiadku u mamy a tam okręgi w locie toczy bocian mój M w śmiech tata też a mama że to na nas znak bo żadnej z moich sióstr nie było - no ale żeby to była prawda no ale pośmiać się można i pomarzyć (ludzka rzecz:laugh2:)
no jak kolowal to juz znak na 100& ja tak mialam z mala jak w ciazy bylam

Ja miałam w obydwu wklęsły i były dziewczynki,ale kojaże że dziewczyny z wystającymi miały chłopaków:tak:

no zabka bardzo fajni Ci nasi i Ci wasi bo to samo województwo super ludzie wierzę że przyjemnie bo nam też tam było fajnie teraz mają nas odwiedzić jak wjadą nad morze tym bardziej że przez Chojnice jeżdżą

maćku wypoczęta zrelaksowana ach bajka na takim wyjeździe - zresztą pewnie się ze mną zgodzisz:)
dzisiaj byliśmy na obiadku u mamy a tam okręgi w locie toczy bocian mój M w śmiech tata też a mama że to na nas znak bo żadnej z moich sióstr nie było - no ale żeby to była prawda no ale pośmiać się można i pomarzyć (ludzka rzecz:laugh2:)

Mi się bociany sprawdziły jak byłam z Gabi:tak: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale ja mam nie dziurkę ale p taki płaski i w ciąży był wypukły i siostra tak miała i położna kiedyś na badaniu tętna mi powiedziała że to świadczy o chłopaczku taki wypukły że czasem nawet zahaczasz w gumkę od bielizny lub spodni ale tak fajnie widać bo fajnie odstaje:)
ja mam dziure zawsze mialam wkleslytylko z mala mialam plaski :zawstydzona/y:

Mi ginka mówiła że po tętnie można rozpoznać -Gabi takie miała na chłopaka:-D

z tymi pępkami to chyba jeszcze za wcześnie bo mi jeszcze dobrze brzuch nie wyrósł :-D:-D:-D:-D dopiero może się potwierdzi jak już będę nosić sporą piłkę przed sobą :tak: do tego czasu może mi się pępek zmienić ;-) a na razie to ja mówię że chłop będzie :-D Kajetanek - zobaczymy czy się spełni :-)

z tymi pępkami to chyba jeszcze za wcześnie bo mi jeszcze dobrze brzuch nie wyrósł :-D:-D:-D:-D dopiero może się potwierdzi jak już będę nosić sporą piłkę przed sobą :tak: do tego czasu może mi się pępek zmienić ;-) a na razie to ja mówię że chłop będzie :-D Kajetanek - zobaczymy czy się spełni :-)
oby ja tez chce chlopca jak co chyba bedzie Antoś :-)

a niedostajesz nic na pekniecie np zastrzyku tak jak batonik miala dostac???
Bo gin wolal znalezc przyczyne, dlaczego tak sie dzieje. I znalazl - jak spadla prl to i owulka byla pzadna.

Pierwsze slysze taka teorie...
Myslalam, ze na wierzch wychodza tylko te pekpki ktore zwykle sa wypukle...

reklama
oby ja tez chce chlopca jak co chyba bedzie Antoś :-)

szczerze mówiąc płeć nie ma dla nas znaczenia:no: ponieważ jest to nasze pierwsze dziecko :tak: tylko mi tak od samego początku siedzi w podświadomości że to chłopak i tak gadam wszystkim ;-) trochę wstyd będzie jak zawiedzie mnie mój instynkt macierzyński :zawstydzona/y: :-D

Bo gin wolal znalezc przyczyne, dlaczego tak sie dzieje. I znalazl - jak spadla prl to i owulka byla pzadna.

masz rację Maćku tzn twój gin ma :tak: lepiej znaleźć przyczynę bezpośrednią niż wspomagać się półśrodkami :tak: a przyczyny niepękających pęcherzyków mogą być różne dlatego nie wszystkim od razu zapodaje się zastrzyki na pęknięcie :tak: ja raczej miałam zapobiegawczo niż leczniczo :-p bo jak się okazało z moimi pęcholkami było wszystko OK skoro jest groszek w brzuszku :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry