Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj tm najwyzej powiesz ze chwilowo zaszwankowal ;-) a nam kochana dzis sie zaczal 18 tydzien i 5 miesiac :-) juz coraz blizej konca :-)szczerze mówiąc płeć nie ma dla nas znaczeniaponieważ jest to nasze pierwsze dziecko
tylko mi tak od samego początku siedzi w podświadomości że to chłopak i tak gadam wszystkim ;-) trochę wstyd będzie jak zawiedzie mnie mój instynkt macierzyński
![]()
![]()

czyli zapowiedź córki:-)no jak kolowal to juz znak na 100& ja tak mialam z mala jak w ciazy bylam
dobrze kojarzysz bo jak mi na to zwróciła położna uwagę to się przypatrywałam i się sprawdzałoJa miałam w obydwu wklęsły i były dziewczynki,ale kojaże że dziewczyny z wystającymi miały chłopaków![]()
czyli na 1000% niedługo będzie córeczka:-):-):-):-):-)Mi się bociany sprawdziły jak byłam z Gabitrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił
czasem patrzę w lustro rano i mówię do R że zbrzydłam i że będzie dziewczynka
ale wszyscy mówią że dobrze wyglądam i że to na chłopaka a mi to gra ;-)oj tm najwyzej powiesz ze chwilowo zaszwankowal ;-) a nam kochana dzis sie zaczal 18 tydzien i 5 miesiac :-) juz coraz blizej konca :-)
najwyżej powiem że jeszcze jest nie do końca rozwinięty u mnie instynkt macierzyński w końcu jeszcze mam na to troszku czasu ;-)
Córeczki są faaaaaaaajne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&czyli zapowiedź córki:-)
dobrze kojarzysz bo jak mi na to zwróciła położna uwagę to się przypatrywałam i się sprawdzało
czyli na 1000% niedługo będzie córeczka:-):-):-):-):-)
no maćku czemu tak późno na bb weszłaś?
ja muszę zmykać męża wykorzystać bo zawsze po górach mamy lepsze apetytki na sexik po prostu to góralskie powietrze nam służy
tylko na Dunajcu był czarny bocian i pan flisak mówi że taki u nich dzieci przynosi a ja do niego że na pomorzu to tylko biały wiec może "cosik pomoże i ten biały i ten czarny"
kochane miłego pisania do juterka

no masz ci babo placekczasem patrzę w lustro rano i mówię do R że zbrzydłam i że będzie dziewczynka
ale wszyscy mówią że dobrze wyglądam i że to na chłopaka a mi to gra ;-)
no nie będę miała wyjścianajwyżej powiem że jeszcze jest nie do końca rozwinięty u mnie instynkt macierzyński w końcu jeszcze mam na to troszku czasu ;-)
tak tak Żabko jak tak myślę że zaraz już połowa to szybko zleciało, ale jak sobie pomyślę że jeszcze 11 dni do wizyty to czas stanął w miejscu już dawno temu![]()

kochana ja od początku wiedziałam że to będzie chłopiec -instynkt u mamusi działa także się nie przejmujno masz ci babo placekczasem patrzę w lustro rano i mówię do R że zbrzydłam i że będzie dziewczynka
no nie będę miała wyjścianajwyżej powiem że jeszcze jest nie do końca rozwinięty u mnie instynkt macierzyński w końcu jeszcze mam na to troszku czasu ;-)
tak tak Żabko jak tak myślę że zaraz już połowa to szybko zleciało, ale jak sobie pomyślę że jeszcze 11 dni do wizyty to czas stanął w miejscu już dawno temu![]()
chłopcy też są fajniCóreczki są faaaaaaaajne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&![]()

no to teraz wymysl imie dla corci i bedzie syn na przekor hihihi
no to jak 2 bociany jeden nasz a drogi goralski to juz podwojna mc=oc i musi zadzialacczyli zapowiedź córki:-)
dobrze kojarzysz bo jak mi na to zwróciła położna uwagę to się przypatrywałam i się sprawdzało
czyli na 1000% niedługo będzie córeczka:-):-):-):-):-)
no maćku czemu tak późno na bb weszłaś?
ja muszę zmykać męża wykorzystać bo zawsze po górach mamy lepsze apetytki na sexik po prostu to góralskie powietrze nam służy
tylko na Dunajcu był czarny bocian i pan flisak mówi że taki u nich dzieci przynosi a ja do niego że na pomorzu to tylko biały wiec może "cosik pomoże i ten biały i ten czarny"
kochane miłego pisania do juterka

ja dopiero 24 mam wizyte :-( a ja z corka wygladalam super i tez wszyscy mi chlopca wmawiali a teraz pryszcze non stop i wlosy mi sie jeszcze gorzej przetluszczajano masz ci babo placekczasem patrzę w lustro rano i mówię do R że zbrzydłam i że będzie dziewczynka

kochana ja od początku wiedziałam że to będzie chłopiec -instynkt u mamusi działa także się nie przejmuj
chłopcy też są fajni
&&&&&&&&&&& za synka u Ciebie to dziewuszki masz![]()
no to teraz wymysl imie dla corci i bedzie syn na przekor hihihi
no to jak 2 bociany jeden nasz a drogi goralski to juz podwojna mc=oc i musi zadzialac
ja dopiero 24 mam wizyte :-( a ja z corka wygladalam super i tez wszyscy mi chlopca wmawiali a teraz pryszcze non stop i wlosy mi sie jeszcze gorzej przetluszczaja![]()