reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja również witam się poniedziałkowo ;-)

Oj Tośka Ty to już masz z tą @ :baffled: ale jak możesz przełożyć wizytę to przekładaj :tak: a nie dzwoniłaś do swojego wcześniejszego gina że taka sytuacja jest z wredną @ :sorry: to już troszkę długo jak na spóźnienie :baffled: w końcu coś powinno się wyjaśnić albo w lewo albo w prawo no nie :confused2:

Tulam Cię mocno wirtualnie ;-) - bo pewnie masz nerw konkretny :-(

Myszka wstałaś już ??

Witajcie :-)

Tosiu kurcze jakieś pokręcone te Twoje cykle...a Ty teraz robisz jakieś testy owu ?!? Bo może owu CI się przesuwa i dlatego tak ta @ się spóźnia.
Wiem że jedna dziewczyna z forum (z poronień) tak miała że czekała na @...ta się spóźniała, po czym się okazało że owu miała dopiero ok 30dc bo jej się tak poprzestawiało i dzisiaj jest już w 20tc.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana &&&

Batonik wstaliście już ?!?

Scully &&&

Pozdrawiam Was wszystkie! :-)

Hej dziewczyny - moja gin jest na urlopie więc musze poczekać, testy owu robiłam wiec mniej wiecej wiem kiedy owu była.
Są dwa wyjścia albo @ robi sobie jaja nie i nie chce żebym poszła do invicty i zaczeła normalne leczenie albo w laboratorium zrobili błąd i pomylili wyniki ;p i jak pójde do swojej gin na 19 sierpnia to bedzie niespodzianka ;p (żartuje oczywiście 2 wersja raczej nie wchodzi w gre)

reklama
Kurcze to coś jest tutaj tajemniczego...bo na teście wyszłedł cień cienia...pamiętasz że missiiss i żabce też tak wychodziło, wredoty @ dalej brak...
A testa już nie powtarzałaś ?!?

Kurcze to coś jest tutaj tajemniczego...bo na teście wyszłedł cień cienia...pamiętasz że missiiss i żabce też tak wychodziło, wredoty @ dalej brak...
A testa już nie powtarzałaś ?!?

no wlasnie nie chce juz robic testa poczekam jeszcze. chciałam wam zdjecie wkleić testa ale moj telefon slabe zdjecia robi a aparat nie łapie makra :-(

przełóż jak trzeba :tak: i nie smuć się ;-)

A u mnie lipa. Nie nie kapuję. Temp wysoka, a plamię nadal :-( To @ już czy co?? :confused: Szkoda mi testu. @ powinna być jutro... :confused2:

a moze to te plamienia imp jakies tam :-) i fasolka sobie miejscówke robi :) idz na bete bedziesz miala jasnośc w temacie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie nie chce juz robic testa poczekam jeszcze. chciałam wam zdjecie wkleić testa ale moj telefon slabe zdjecia robi a aparat nie łapie makra :-(

Tośka moim zdaniem jeśli jest cień cienia II na teście to coś jest nie tak z wynikami bety :sorry: bo przecież test wykrywa podniesiony poziom więc najprawdopodobniej 25 a beta <1 to coś nie gra

a moze to te plamienia imp jakies tam :-) i fasolka sobie miejscówke robi :) idz na bete bedziesz miala jasnośc w temacie :)

trochę późno na zagnieżdżenie :sorry: a na bete nie pójdę za żadne skarby :no: strasznie się wstydzę :laugh2: a jak nic by nie wyszło to się chyba bym załamała :-( poczekam i zobaczę, albo tego testa wykorzystam pojutrze :confused2:

Tosiu a Ty betę to po jakim czasie robiłaś po owu ?!? Bo kurcze nie wiem czy pamietasz ale moja beta była niska...ok 50 a było to już 12 dni po owu.
Może coś tam pomieszali...może wolniej rośnie. Już nie wiem co o tym myśleć bo dziwny ten Twój cykl.

Scully plamienia na początku ciąży są możliwe jak najbardziej...zwłaszcza w termine czy okolicach terminu @. Cały czas trzymam kciukasy &&& i może faktycznie idź na betkę.

Scully a co to za wstyd iść na betkę ?!? Wyniki zawsze można później w necie sprawdzić jak trafisz do takiego gabinetu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tośka moim zdaniem jeśli jest cień cienia II na teście to coś jest nie tak z wynikami bety :sorry: bo przecież test wykrywa podniesiony poziom więc najprawdopodobniej 25 a beta <1 to coś nie gra

Tosiu a Ty betę to po jakim czasie robiłaś po owu ?!? Bo kurcze nie wiem czy pamietasz ale moja beta była niska...ok 50 a było to już 12 dni po owu.
Może coś tam pomieszali...może wolniej rośnie. Już nie wiem co o tym myśleć bo dziwny ten Twój cykl.

Scully plamienia na początku ciąży są możliwe jak najbardziej...zwłaszcza w termine czy okolicach terminu @. Cały czas trzymam kciukasy &&& i może faktycznie idź na betkę.

ogladaliśmy z W. ten test w zdłuż i w szerz i nawet otworzyliśmy to plastikowe i cien byl.
Mysza moja beta wyszła <0,1 więc wogóle nie rosła a robiłam ja w 35 dc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry