Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje!!Kręciło mi sie w głowie a dobrze się czuję. Oby to nie przeszło w coś innego
Zobacze co powie gin ale chyba nie wytrzymam i jutro polece. Cały czas siuusiam-masakrapowtórz bete za kilka dni - wszystko powinno byc jasne już
A ja miałam dzisiaj na papieże śluzik jak białko kurze z paseczkami czerwonej krwi![]()
pozdrawiam serdecznie ja dzisiaj przegladam kalkulatory dni plodne i wiecie co co inny inne daty o dzien lub dwa ie zmienia
rozmawiałam z moim W. i podjelismy decyzje że do Invicty idziemy we wrześniu. Ja juz i tak nie zdąże zrobić badań w lux medzie więc po co się stresować w sierpniu odpoczywamy a od września działamy
ja tez jeszcze ani jednego nie widzialam kto to wie ....kiedy bede w ciazyhejka kochane ale dzisiaj macie super tematy tak radośnie się zrobiło
a gdzie reszta forumowiczek sie podziewa??
erba nie leń się od odwiedzania nas zajrzyj koniecznie:0 dzisiaj bocian znowu u mojej mamy nad domem latał szkoda że do mnie nie chce przylecieć![]()