reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam dziewczynki
ciezka i duza, ale jeszcze w dwupaku;-)
Toska trzymam kciuki, znam dziewczyne, ktra bardzo chwalila sobie ta klinike bo dzieki niej ma blizniaki takze trzymam bardzo mocno kciuki
Jak tam sie czuja ciezarowki??
Trzymam kciuki za starajace :)

reklama
przełóż jak trzeba :tak: i nie smuć się ;-)

A u mnie lipa. Nie nie kapuję. Temp wysoka, a plamię nadal :-( To @ już czy co?? :confused: Szkoda mi testu. @ powinna być jutro... :confused2:
Poczekaj do jutra i zrób test ale leć na betke ona pewniejsza:happy::happy::happy:
A plamienia w ciąży się zdarzają szczególnie w terminie w którym powina być @. Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za fasoleczke:-):-)

To może będzie chłopiec???&&&&&
oby bardzo na to licze
a ja mam dylemat :sorry:

we wrześniu są urodziny mojej chrześnicy :tak: pierwsze i obchodzi je razem ze swoim bratem 3 latkiem w sierpniu 23 ;-) ale ja kompletnie nie wiem co im kupić na prezent :-(
zalezy co lubia i ile kasy chcesz przeznaczyc
Witam się poniedziałkowo nadal bez @ i jej objawów

znowu musze przelozyc wizyte w invicie :-(
kurde co za @ przegina normalnie
Hej dziewczyny - moja gin jest na urlopie więc musze poczekać, testy owu robiłam wiec mniej wiecej wiem kiedy owu była.
Są dwa wyjścia albo @ robi sobie jaja nie i nie chce żebym poszła do invicty i zaczeła normalne leczenie albo w laboratorium zrobili błąd i pomylili wyniki ;p i jak pójde do swojej gin na 19 sierpnia to bedzie niespodzianka ;p (żartuje oczywiście 2 wersja raczej nie wchodzi w gre)
a moze powtorzysz bete albo test ja bym niewytrzymala i powtorzyla
Kurcze to coś jest tutaj tajemniczego...bo na teście wyszłedł cień cienia...pamiętasz że missiiss i żabce też tak wychodziło, wredoty @ dalej brak...
A testa już nie powtarzałaś ?!?
nooo bardzo dlugo byly cienie dopiero 6 dni po terminie mialam blada rozawa kreske ktora mozna bylo zaliczyc jako pozytyw
rozmawiałam z moim W. i podjelismy decyzje że do Invicty idziemy we wrześniu. Ja juz i tak nie zdąże zrobić badań w lux medzie więc po co się stresować w sierpniu odpoczywamy a od września działamy
dobra decyjza juz dosc stresow :-)
Zobacze co powie gin ale chyba nie wytrzymam i jutro polece. Cały czas siuusiam-masakra
no jutro chyba powinno byc cos wiadomo a ktory to dzien cyklu juz???

a ja wiotam sie z wieczora wkoncu odpoczynek mala dzisd mnie tak denerwowala i tak mi dala w kosc ze szok

Dobry!
witam dziewczynki
A podobno mialas konca lipca nie doczekac;-)

tak z innej beczki :-p a ja dzisiaj zrobiłam przecier pomidorowy z 5 kg pomidorów - jestem z siebie dumna :-)
Czyli rozumiem, ze dzisiejszy dominujacy kolor to czerwien;-)

A ja dzisiaj malo co zawalu nie dostalam!
Pamietacie jak jakis czas temu bylam u tego innego gina? Dzisiaj dostalam stamtad list polecony!:szok: Myslalam, ze cytologia zle wyszla, albo cos... Ale na szczescie sie okazalo, ze mam "tylko" jakiegos syfa (zmiany flory bakteryjnej). I najlepsze jest to, ze w tym liscie od razu mi recepte przyslali:tak:
Mam znajoma, ktora 3 razy poonila i okazalo sie, ze miala jakas bakterie. Gdy sie tego pozbyla od razu donosila. Moze u mnie bedzie podobnie...:dry:

trzymam kciukaski :tak:

pozdrawiam serdecznie ja dzisiaj przegladam kalkulatory dni plodne i wiecie co co inny inne daty o dzien lub dwa ie zmienia

one oszukują :tak:

hejka kochane ale dzisiaj macie super tematy tak radośnie się zrobiło
a gdzie reszta forumowiczek sie podziewa??
erba nie leń się od odwiedzania nas zajrzyj koniecznie:0 dzisiaj bocian znowu u mojej mamy nad domem latał szkoda że do mnie nie chce przylecieć:(

to ty kręć się tam u twojej mamy :tak: może ciebie szuka ;-)

witam dziewczynki
Toska trzymam kciuki, znam dziewczyne, ktra bardzo chwalila sobie ta klinike bo dzieki niej ma blizniaki takze trzymam bardzo mocno kciuki
Jak tam sie czuja ciezarowki??

jeszcze 2 w 1 ;-) trzymam kciukaski :tak:

Poczekaj do jutra i zrób test ale leć na betke ona pewniejsza:happy::happy::happy:
A plamienia w ciąży się zdarzają szczególnie w terminie w którym powina być @. Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za fasoleczke:-):-)

jutro testa nie zrobię :no: bo jak @ się rozkręci to szkoda kasy :sorry: ale jak dalej będzie udawać to pojutrze może zrobię :tak: jeszcze temp będę obserwować :tak: co mam być to będzie :-p niestety plamienia dziś większe niż wczoraj więcraczej jutro mnie zaleje... :-(

tak z innej beczki :-p a ja dzisiaj zrobiłam przecier pomidorowy z 5 kg pomidorów - jestem z siebie dumna :-)

super :tak: ja będę też robić pomidorki na sosik i zupkę (do słoików), ale jak pomidorki będą u mnie tańsze :-p

:szok: ile pomidorówki będzie :-D w zimie ;-)

narazie mam 12 słoiczków po przecierach :-)
Dobry!
A podobno mialas konca lipca nie doczekac;-)

Czyli rozumiem, ze dzisiejszy dominujacy kolor to czerwien;-)

A ja dzisiaj malo co zawalu nie dostalam!
Pamietacie jak jakis czas temu bylam u tego innego gina? Dzisiaj dostalam stamtad list polecony!:szok: Myslalam, ze cytologia zle wyszla, albo cos... Ale na szczescie sie okazalo, ze mam "tylko" jakiegos syfa (zmiany flory bakteryjnej). I najlepsze jest to, ze w tym liscie od razu mi recepte przyslali:tak:
Mam znajoma, ktora 3 razy poonila i okazalo sie, ze miala jakas bakterie. Gdy sie tego pozbyla od razu donosila. Moze u mnie bedzie podobnie...:dry:

widzisz jaki porządny gin - dba o swoje pacjentki :) u mnie zdecydowanie kolor czerowny a ze zrobilam kompocik z wiśni jeszcze to moze byc czerwono - bordowy ;-)
trzymam kciukaski :tak:

one oszukują :tak:

to ty kręć się tam u twojej mamy :tak: może ciebie szuka ;-)

jeszcze 2 w 1 ;-) trzymam kciukaski :tak:

jutro testa nie zrobię :no: bo jak @ się rozkręci to szkoda kasy :sorry: ale jak dalej będzie udawać to pojutrze może zrobię :tak: jeszcze temp będę obserwować :tak: co mam być to będzie :-p niestety plamienia dziś większe niż wczoraj więcraczej jutro mnie zaleje... :-(

super :tak: ja będę też robić pomidorki na sosik i zupkę (do słoików), ale jak pomidorki będą u mnie tańsze :-p

u mnie 3 zł za kg i chyba tańsze już nie będą w tym roku więc dzisiaj 5 kg w czwartek 5 kg do tego kompocik z wiśni i śliwek :) i zime przetrwamy ;p

reklama
Witam.

Podczytuję od czasu do czasu co u Was, ale nie piszę bo jakoś nie mam o czym. Dzisiaj postanowiłam napisać w związku z teorią na temat pępka, ja i w pierwszej ciąży miałam i teraz mam pępek wklęsły a mam syna i spodziewam się drugiego. Także dla mnie to mit.

Bardzo mocno trzymam kciuki za staraczki, dopinguję Wam mocno.

Ciężaróweczki pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry