reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie wiem czy dobrze rozumuje ale jeśli jest za niski poziom to fasolka się nie utrzyma dlatego lekarze zapodają np duphaston, nazywają to chyba niewydolnością ciałka żółtego (albo pomieszałam:sorry:)

hm , a ja jak poszlam z wynikami prl to moja gin mowi do mnie tak nie wiadomo ile mogloby byc lutki to i tak dupa , to co nie utrzymuje sie przez prog czy prl , bo ja juz nic nie kumam , macku ekspercie moze ty mi to wytlumaczysz he ???

hm , a ja jak poszlam z wynikami prl to moja gin mowi do mnie tak nie wiadomo ile mogloby byc lutki to i tak dupa , to co nie utrzymuje sie przez prog czy prl , bo ja juz nic nie kumam , macku ekspercie moze ty mi to wytlumaczysz he ???
I to i to ma znaczenie.

Progesteron jest niezbedny, aby ciaza sie utrzymala. I jak jest go za malo to nie ma szans. A prl to nie wiem wlasciwie czemu... Trzeba by poczytac za co jest odpowiedzialna orpocz mleczka;-) Zaraz poszukam...

Tak - zbadalam sobie sama (gin byl zdziwiony, po co to zrobilam:eek:) i to mam akurat w porzadku:tak:

A Ty sobie zbadalas w koncu TSH?
a w ktorym dc robilas badanie
czekam na @ -i zaczynam znowu bromka i podem pojde to zbadam , a teraz generalnie mam to w d...
wieci co mam problem innej natury , jakis miesiac temu zaksztusilam sie miesem , i do teraz mam problem z przelykaniem mieso to juz wogole odpada , kazdy kes mmusze prawie popijac , w domu sie ze mnie smieja , wczoraj jak zasypialam slina nawet sie zachlysnelam , tak sobie mysle moze gardziolko mi sie zwezlo , a moze to psycha kurcze juz sama nie wiem

a w ktorym dc robilas badanie
czekam na @ -i zaczynam znowu bromka i podem pojde to zbadam , a teraz generalnie mam to w d...
wieci co mam problem innej natury , jakis miesiac temu zaksztusilam sie miesem , i do teraz mam problem z przelykaniem mieso to juz wogole odpada , kazdy kes mmusze prawie popijac , w domu sie ze mnie smieja , wczoraj jak zasypialam slina nawet sie zachlysnelam , tak sobie mysle moze gardziolko mi sie zwezlo , a moze to psycha kurcze juz sama nie wiem
Progesteronbadalam jakos tydzien po owulce (tak nalezy go badac).

Nic oprocz tego, ze prl moze powodowac poronienia nie znalazlam... W jednym miejscu pisali tylko, ze prl powoduje niski stan progesteronu, wiec tym samym fasolka nie moze sie utrzymac.

NIe czekaj z tym bromkiem do @ tylko zacznij go brac juz dzisiaj! Bo skonczysz jak ja:-(

Progesteronbadalam jakos tydzien po owulce (tak nalezy go badac).

Nic oprocz tego, ze prl moze powodowac poronienia nie znalazlam... W jednym miejscu pisali tylko, ze prl powoduje niski stan progesteronu, wiec tym samym fasolka nie moze sie utrzymac.

NIe czekaj z tym bromkiem do @ tylko zacznij go brac juz dzisiaj! Bo skonczysz jak ja:-(

czyli kole 25 dc , wiesz co jakos mito wisi , juz chyba nie mam sily , bromek to paskudna rzcz znowu bede spala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry