reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nieee , o kurcze dziwne nie ale w ulotce wyczytalam ze moze pow suchosc w ustach
to moze i suchosc w nosie co daje uczucie zapchanego ?
NO w ulotce o tym nie pisza, ale spotkalam sie z takimi opiniami. Bo cos tam sie dzieje ze sluzowka nosa i czuje sie jak przy alergii. Na szczescie juz sie przyzwyczailam do bromka i mi to przeszlo:tak:

NO w ulotce o tym nie pisza, ale spotkalam sie z takimi opiniami. Bo cos tam sie dzieje ze sluzowka nosa i czuje sie jak przy alergii. Na szczescie juz sie przyzwyczailam do bromka i mi to przeszlo:tak:

moze zaczac brac ten castangusa bo ponoc lepiej sie go znosi , i wiesiolka do tego to sa te tabsy z oleju wiesiolka ? dobrze kojarze bo cos takiegobralam jak mialam wysoki choresterol , moze moj bo mam 212 to tez przyczyna hmmm ???

kochana uciekam , musze pranko powiesic i uszykowac cos na jutrzejszy obiadek

dobrej nocy slonko

Ostatnia edycja:
moze zaczac brac ten castangusa bo ponoc lepiej sie go znosi , i wiesiolka do tego to sa te tabsy z oleju wiesiolka ? dobrze kojarze bo cos takiegobralam jak mialam wysoki choresterol , moze moj bo mam 212 to tez przyczyna hmmm ???
Ja np zle reagowalam na castangusa (strasznie bolala mnie glowa)
Tak - olej z wiesiolka. Ponoc dobrze wplywa na sluzik.:tak:

A jesli chodzi o cholesterol to moze miec znaczenie, bo jak sie zaglebic to wszytko je ma;-) (grzebiac na temat tarczycy doczytalam, ze ma ona jakis tam zwiazek/powoduje wzrost cholesterolu... czy cos w ten desen)

Witam się

@ pełna parą i muszę wam powiedzieć zę nigdy takiej @ nie miałam - nic mnie nie boli ani brzucho ani cycole, jedyne co się dzieje ze mna dziwnego to nie mam apetytu (a to przy moim łakomstwie bardzo żadki objaw ;p) i strasznie spiąca jestem.

Jeżeli chodzi o moje hormony to poprzednie badanie wykazała że mam lekko za niski progesteron więc brałam luteine - teraz zrobiłam przerwe. Jak pójde do invicty to zrobia mi tam komplet badań więc bede wiedziała co i jak :-).
Wczoraj zamówiłam termometr owulacyjny i od tego miesiąca mam postanowienie mierzenia temperatury ;p dlatego mam małą prośbę do Scully i Maćku - mogłbyscie mi krótko opisać jak ten temat wygląda - szczerze powiem nigdy tak dokładnie tego nie robiłam :zawstydzona/y:

no ale sie nagadałam :-p

Witajcie!

Tosiu to kiedy teraz będziesz miała termin wizyty w invictcie ? Dziwne te Twoje cykle i @y...koniecznie zbadaj hormonki żeby wykluczyć podejrzenie że do zapłodnienia dochodzi a jest za mało progesteronu i ciąża się nie utrzymuje.

Jak byłam wczoraj u ginka to wynalzałam ulotkę tej firmy Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly ale jak weszłam na ich stronkę i zobaczyłam te ceny to szok!

Batonik wstawaj śpiochu! Widziałaś że pogody ma nie być nad morzem przez najbliższe dni ?!?

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witajcie!

Tosiu to kiedy teraz będziesz miała termin wizyty w invictcie ? Dziwne te Twoje cykle i @y...koniecznie zbadaj hormonki żeby wykluczyć podejrzenie że do zapłodnienia dochodzi a jest za mało progesteronu i ciąża się nie utrzymuje.

Jak byłam wczoraj u ginka to wynalzałam ulotkę tej firmy Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly ale jak weszłam na ich stronkę i zobaczyłam te ceny to szok!

Batonik wstawaj śpiochu! Widziałaś że pogody ma nie być nad morzem przez najbliższe dni ?!?

Pozdrawiam Was wszystkie!

Wizytę bede miała przy nastepnej @ i wtedy wszystkie badania zrobie

Witam Was wszystkie,
jestem tutaj nowa :) ale pewnio tak jak i wy staramy sie o dziecko. ZAczelismy w maju i juz 3 miesiac i nic :-( nie wiem co myśleć już i robić bo zaczęłam sie zastanawiac czy aby na pewno ze mna wszystko ok. Powiedzcie mi, doradzcie kiedy warto udac sie na wizyte bo cos moze byc nie tak. Jakie badania zlecic?
Dodam ze nie mam regularnych nmiesiaczek. moj cykl to ok 29-31 dni teraz jestem w 27 dc i zastanawiam sie czy @ przyjdzie czy nie. Niby mam wszystkie objawy - bolace piersi, rozdraznienie, sennosc itp ale zawsze mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie a na tesciku pokaza sie 2 cudowne kreseczki.

Doradzcie co z tymi badaniami i kiedy... Oczywiscie badania przed jakies podstawowe - cukier, krew, hormony tarczycy mialam robione i wyszly ok...

:(

reklama
Witam Was wszystkie,
jestem tutaj nowa :) ale pewnio tak jak i wy staramy sie o dziecko. ZAczelismy w maju i juz 3 miesiac i nic :-( nie wiem co myśleć już i robić bo zaczęłam sie zastanawiac czy aby na pewno ze mna wszystko ok. Powiedzcie mi, doradzcie kiedy warto udac sie na wizyte bo cos moze byc nie tak. Jakie badania zlecic?
Dodam ze nie mam regularnych nmiesiaczek. moj cykl to ok 29-31 dni teraz jestem w 27 dc i zastanawiam sie czy @ przyjdzie czy nie. Niby mam wszystkie objawy - bolace piersi, rozdraznienie, sennosc itp ale zawsze mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie a na tesciku pokaza sie 2 cudowne kreseczki.

Doradzcie co z tymi badaniami i kiedy... Oczywiscie badania przed jakies podstawowe - cukier, krew, hormony tarczycy mialam robione i wyszly ok...

:(

Hej,
Najlepiej isć do gina i powiedzieć że zaczeliście starac sie o dziecko i chciałabyś zrobic wszystkie badania - dobry gin powinien zlecić wszystkie potrzebne badania. Cieżko jest doradzić :tak: kazda z nas jest inna i potrzebuje innej pomocy :tak: najlepiej skonsultowac wszystko z lekarzem.

Jeżeli brałaś tabletki anty to tez organizm musi dojść do siebie. Ja po odstawieniu tabeltek staram się 22 cykl - mam nadzieje ze u ciebie szybciej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry