reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobry!
A podobno mialas konca lipca nie doczekac;-)

Czyli rozumiem, ze dzisiejszy dominujacy kolor to czerwien;-)

A ja dzisiaj malo co zawalu nie dostalam!
Pamietacie jak jakis czas temu bylam u tego innego gina? Dzisiaj dostalam stamtad list polecony!:szok: Myslalam, ze cytologia zle wyszla, albo cos... Ale na szczescie sie okazalo, ze mam "tylko" jakiegos syfa (zmiany flory bakteryjnej). I najlepsze jest to, ze w tym liscie od razu mi recepte przyslali:tak:
Mam znajoma, ktora 3 razy poonila i okazalo sie, ze miala jakas bakterie. Gdy sie tego pozbyla od razu donosila. Moze u mnie bedzie podobnie...:dry:
wow co za opieka pozazdroscic a noz widelec moze to wlasnie to :-)
Witam.

Podczytuję od czasu do czasu co u Was, ale nie piszę bo jakoś nie mam o czym. Dzisiaj postanowiłam napisać w związku z teorią na temat pępka, ja i w pierwszej ciąży miałam i teraz mam pępek wklęsły a mam syna i spodziewam się drugiego. Także dla mnie to mit.

Bardzo mocno trzymam kciuki za staraczki, dopinguję Wam mocno.

Ciężaróweczki pozdrawiam.
super fajnie ze sie odezwalas a juz wisz ze masz synka super ja czekam az sie dowiem :-)

reklama
Dobry!
A podobno mialas konca lipca nie doczekac;-)

Czyli rozumiem, ze dzisiejszy dominujacy kolor to czerwien;-)

A ja dzisiaj malo co zawalu nie dostalam!
Pamietacie jak jakis czas temu bylam u tego innego gina? Dzisiaj dostalam stamtad list polecony!:szok: Myslalam, ze cytologia zle wyszla, albo cos... Ale na szczescie sie okazalo, ze mam "tylko" jakiegos syfa (zmiany flory bakteryjnej). I najlepsze jest to, ze w tym liscie od razu mi recepte przyslali:tak:
Mam znajoma, ktora 3 razy poonila i okazalo sie, ze miala jakas bakterie. Gdy sie tego pozbyla od razu donosila. Moze u mnie bedzie podobnie...:dry:

no widzisz jak ja to mowie lekarz swoje ja swoje a dziecię swoje:) niech sobie tam siedzi jak mu dobrze co w takie upały bedzie wychpdził :P

trzymam kciukaski :tak:

one oszukują :tak:

to ty kręć się tam u twojej mamy :tak: może ciebie szuka ;-)

jeszcze 2 w 1 ;-) trzymam kciukaski :tak:

jutro testa nie zrobię :no: bo jak @ się rozkręci to szkoda kasy :sorry: ale jak dalej będzie udawać to pojutrze może zrobię :tak: jeszcze temp będę obserwować :tak: co mam być to będzie :-p niestety plamienia dziś większe niż wczoraj więcraczej jutro mnie zaleje... :-(

super :tak: ja będę też robić pomidorki na sosik i zupkę (do słoików), ale jak pomidorki będą u mnie tańsze :-p

dziękuję :)

witam sie ponownie

Pajeczko jeszcze troszke , trzymamy kciukaski :) za Was :-)

Maćku - ja tez ostatnio czytałam ze jak sa czeste stany zapalne to powod. bezpłodność , a ja kiedys bardzo czesto mialam choc w grudniu cyt II stopien , czlowiek to juz nie wie gdzie przyzczyny szukać:-(
Tośku - no no , mi przeciery robi moja mamusia :-)

:-)witam wieczorowo ;-)

Hej laseczki powiem Wam że z tymi bakteriami i innymi zarazami to tak jest :tak: ja poroniłam 2 razy i nie mogłam zajść w ciąże długo, ale w cyklu w którym zaszłam dostałam antybiotyk na chlamydię, która jest przyczyną poronień i bezpłodności a przechodzi się ją bezobjawowo :sorry: niczego nie stwierdzono wcześniej więc mogę tylko gdybać, choć nie wiem czy w badaniu histopatologicznym by wykazało :sorry:

Hej laseczki powiem Wam że z tymi bakteriami i innymi zarazami to tak jest :tak: ja poroniłam 2 razy i nie mogłam zajść w ciąże długo, ale w cyklu w którym zaszłam dostałam antybiotyk na chlamydię, która jest przyczyną poronień i bezpłodności a przechodzi się ją bezobjawowo :sorry: niczego nie stwierdzono wcześniej więc mogę tylko gdybać, choć nie wiem czy w badaniu histopatologicznym by wykazało :sorry:
hmmm , kurcze jak pojde do lekarza to zapytam , czy to moze byc przyczyna , ale pewnie doczepi sie do prl , jetem ciekawa jak tam z nia pewnie podskoczyla bo @ nie widac choc moze za 3 dni sie pojawi

A Wy obydwoje braliscie ten antybiotyk? (M rowniez?)

no widzisz jak ja to mowie lekarz swoje ja swoje a dziecię swoje:) niech sobie tam siedzi jak mu dobrze co w takie upały bedzie wychpdził :P

dziękuję :)
no pewnie kazdy dzien na wage zlota a jak juz sie rozpakojesz to koniecznie daj znac i fotke nam pokazesz malego ja codziennie sprawdzam goraca linie sierpnioweczek zeby wiedziec co u ciebie czy juz sie rozpakowalas :-)

wiec moze to bylo to moze macku i toska tez by sie na to zbadaly moze to jest przyczyna???kto wie trzeba probowac wszystkiego a antybotyk niezaszkodzi a moze bardzo pomoc jak widac na twoim przypadku :-)

A Wy obydwoje braliscie ten antybiotyk? (M rowniez?)

nom oboje z R jednego dnia dwie tabletki :tak: jemu pamiętam nic nie było po nich a mnie strasznie skręcało zresztą niedawno czytałam forum wstecz i pisałam o tym ;-)

mój ginek powiedział że się nie bawi w kotka i myszkę z bakteriami i zapodaje antybiotyk profilaktycznie :tak: jest to podziała nie ma to nie zaszkodzi ;-)

wg mnie u Toski podejrzane są te spóźnienia @ być może to wina progesteronu

nom oboje z R jednego dnia dwie tabletki :tak: jemu pamiętam nic nie było po nich a mnie strasznie skręcało zresztą niedawno czytałam forum wstecz i pisałam o tym ;-)

mój ginek powiedział że się nie bawi w kotka i myszkę z bakteriami i zapodaje antybiotyk profilaktycznie :tak: jest to podziała nie ma to nie zaszkodzi ;-)

batonik tzn ???? why przez progestron ???? oswiec mnie bo ja ciemna masa jestem:zawstydzona/y:

reklama

No tak mi sie wydawalo, ze pisalas, ze oboje braliscie, ale wolalam sie upewnic.;-)
Moze jutro z rana skocze do moje lekarza rodzinnego i spytam go o zdanie, czy M tez nie powinien przy okazji czegos polykac:sorry: Bo w tym liscie nic mi nie napisali, ze partner tez ma wprowadzic leczenie, ale mozna by zadzialac profilaktycznie jak u Was...

No a u Toski faktycznie musi byc cos z hormonkami, ze @ takie numery robi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry