Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla roczniaka zabawki edukacyjne a dla 3-latka DUUUUUUUUUUUUUŻY samochód lub pudło klockówa ja mam dylemat![]()
we wrześniu są urodziny mojej chrześnicypierwsze i obchodzi je razem ze swoim bratem 3 latkiem w sierpniu 23 ;-) ale ja kompletnie nie wiem co im kupić na prezent :-(
Dla roczniaka zabawki edukacyjne a dla 3-latka DUUUUUUUUUUUUUŻY samochód lub pudło klocków
Dzieci lubią ilość;-)

mam nadzieję że coś sensownego wymyślę
mądra głowa
a nasza pralka jak kończy prać to piszczy i wkurza więc chyba będę musiała posiedzieć i poczekać :-(;-)dzięki
na szczęście mam jeszcze troszkę czasu co by się na allegro rozejrzeć i po sklepach polataćmam nadzieję że coś sensownego wymyślę
chyba zmykam do wyrka choć jeszcze pranie wstawiłammądra głowa
a nasza pralka jak kończy prać to piszczy i wkurza więc chyba będę musiała posiedzieć i poczekać :-(
zostało tylko 18 min do końca wytrzymam![]()

Jak maly ma podworko to kup mu taczke - moi rodzice kupili ostatnio siostrzencowi i byl/jest wniebowziety! Wszystko w niej wozi!a ja mam dylemat![]()
we wrześniu są urodziny mojej chrześnicypierwsze i obchodzi je razem ze swoim bratem 3 latkiem w sierpniu 23 ;-) ale ja kompletnie nie wiem co im kupić na prezent :-(
Właśnie moja Gabi też!!! Uwielbia taczki to jest pierwsza zabawka za którą łapie w sklepie:-)Jak maly ma podworko to kup mu taczke - moi rodzice kupili ostatnio siostrzencowi i byl/jest wniebowziety! Wszystko w niej wozi!
Jak maly ma podworko to kup mu taczke - moi rodzice kupili ostatnio siostrzencowi i byl/jest wniebowziety! Wszystko w niej wozi!

Witam się poniedziałkowo nadal bez @ i jej objawów
znowu musze przelozyc wizyte w invicie :-(
ale jak możesz przełożyć wizytę to przekładaj
a nie dzwoniłaś do swojego wcześniejszego gina że taka sytuacja jest z wredną @
to już troszkę długo jak na spóźnienie
w końcu coś powinno się wyjaśnić albo w lewo albo w prawo no nie
Myszka wstałaś już ??

i czekam na Ciebie z cofką :-)