reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja mam dylemat :sorry:

we wrześniu są urodziny mojej chrześnicy :tak: pierwsze i obchodzi je razem ze swoim bratem 3 latkiem w sierpniu 23 ;-) ale ja kompletnie nie wiem co im kupić na prezent :-(

reklama
Dla roczniaka zabawki edukacyjne a dla 3-latka DUUUUUUUUUUUUUŻY samochód lub pudło klocków
Dzieci lubią ilość;-)

;-)dzięki :tak:

na szczęście mam jeszcze troszkę czasu co by się na allegro rozejrzeć i po sklepach polatać :tak: mam nadzieję że coś sensownego wymyślę

chyba zmykam do wyrka choć jeszcze pranie wstawiłam :sorry: mądra głowa :-p a nasza pralka jak kończy prać to piszczy i wkurza więc chyba będę musiała posiedzieć i poczekać :-(

zostało tylko 18 min do końca wytrzymam :)

Ostatnia edycja:
;-)dzięki :tak:

na szczęście mam jeszcze troszkę czasu co by się na allegro rozejrzeć i po sklepach polatać :tak: mam nadzieję że coś sensownego wymyślę

chyba zmykam do wyrka choć jeszcze pranie wstawiłam :sorry: mądra głowa :-p a nasza pralka jak kończy prać to piszczy i wkurza więc chyba będę musiała posiedzieć i poczekać :-(

zostało tylko 18 min do końca wytrzymam :)

Na allegro niektóre zabawki są tańsze o kilkadziesiąt zł!!!:szok:
Mojemu roczniakowi spodobał się edukacyjny garnuszek podobno to hicior :-)

Jak maly ma podworko to kup mu taczke - moi rodzice kupili ostatnio siostrzencowi i byl/jest wniebowziety! Wszystko w niej wozi!

no właśnie ma podwórko i taczka nie jest zła ;-) myślałam też o takim dużym traktorze z przyczepą bo to fan wszelkich koparek wywrotek etc :-D

Dobra kochane ja na dziś mówię

DOBRANOC, bo oczka się kleją

Buziaki Misiaki ;-)

Witam się poniedziałkowo nadal bez @ i jej objawów

znowu musze przelozyc wizyte w invicie :-(

Ja również witam się poniedziałkowo ;-)

Oj Tośka Ty to już masz z tą @ :baffled: ale jak możesz przełożyć wizytę to przekładaj :tak: a nie dzwoniłaś do swojego wcześniejszego gina że taka sytuacja jest z wredną @ :sorry: to już troszkę długo jak na spóźnienie :baffled: w końcu coś powinno się wyjaśnić albo w lewo albo w prawo no nie :confused2:

Tulam Cię mocno wirtualnie ;-) - bo pewnie masz nerw konkretny :-(

Myszka wstałaś już ??

reklama
Witajcie :-)

Tosiu kurcze jakieś pokręcone te Twoje cykle...a Ty teraz robisz jakieś testy owu ?!? Bo może owu CI się przesuwa i dlatego tak ta @ się spóźnia.
Wiem że jedna dziewczyna z forum (z poronień) tak miała że czekała na @...ta się spóźniała, po czym się okazało że owu miała dopiero ok 30dc bo jej się tak poprzestawiało i dzisiaj jest już w 20tc.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana &&&

Batonik wstaliście już ?!?

Scully &&&

Pozdrawiam Was wszystkie! :-)

Myszka wstałaś już ??

:tak::tak::tak: i czekam na Ciebie z cofką :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry