reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

elloooo babolki

słońce a ja to co ???? hę ????? no tak nie ma człowiek aparę dni to już nie pamiętaja ;-)

Tosiu Maćku ja bardzo bardzo trzymam &&&&&& i bardzo bym chciała zeby Wam i mi ( oczywiście ;-) ) sie udało bo ile mozna , ale nie nakrecajcie sie ! wiem ze sie latwo mowi , ja tez codzien rano jak wstaje macam sie czy czasem nie nabrzmiały ;-) choc juz wiem ze dupppa to i tak bede sprawdzac az do dnia @ :-( ach co zrobic
nadzieja matką .............
Musisz do nas czesciej zagladac, bo naprawde zapomnimy;-)

Nie badz taka madra z tym wkrecaniem, bo sama wiesz jak to ciezko:-D Czasami nawet najwiekszy twardziel wymieka:tak:

Poniewaz u mnie i u Tosi pudlo teraz cale kciuki "kierujemy" na Ciebie:tak:

jak nie przyjdzie do wtorku to pójde na bete ale mysle że przylezie

ja też :-(
Na pocieszenie Ci powiem, ze moja tez sie spoznia. Powinna byc wczoraj a jeszcze jej nie ma:no:

reklama
Musisz do nas czesciej zagladac, bo naprawde zapomnimy;-)

Nie badz taka madra z tym wkrecaniem, bo sama wiesz jak to ciezko:-D Czasami nawet najwiekszy twardziel wymieka:tak:

Poniewaz u mnie i u Tosi pudlo teraz cale kciuki "kierujemy" na Ciebie:tak:

Na pocieszenie Ci powiem, ze moja tez sie spoznia. Powinna byc wczoraj a jeszcze jej nie ma:no:

bez sensu to wszystko - co jej zależy powiedz moglaby nie przychodzic w ogóle i było by super i dla nas i ona by miała spokój ;p

wg moich obliczen i znaków na niebie i testów owu była 12-13 lipiec a bzykoteka była przez cały urlop od 5 - 19

słodki chłopak ;p
Bo chodzi mi o to, ze ta druga faza jest raczej stala, wiec jesli wiesz kiedy jest owulka to mozesz sobie obliczyc dokladny termin @. Mi sie cykle wahaja 26-30 dni, ale jak wiem kiedy byla owulka to sie nie napalam, ze juz np 28dc a wredoty jeszcze nie ma...

A Ty ktory masz dzisiaj dc?

hej kobietki pajce odszedl czop i ma lekkie skurcze wiec na dniach sebus chyba bedzie juz po drugiej stronie brzuszka i szpitalowi udalo sie dla niej dostac ten lek na ta cholestaze :-) lece nadrobic co napisalyscie a tak wogole to witam sie wieczorowo

czekamy... :-D

A ja mam dzis 3 rocznicę ślubu a mężusia nie ma:( ,myślałam że będę mieć piękny prezencik ( II kreseczki) a tu d...a.
w poniedziałek idę robić wyniki na tarczycę ,muszę chyba zacząć powoli robić badania-oczywiście prywatnie bo lekarz nie da skierowania bo przecież jeszcze roku sie nie staramy:(
ostatnio miałam usg robione i wszystko jest ok

gratuluję rocznicy :tak: później nadrobicie (po @) ;-)

test negatywny :-(

nu, nu, nu - miałaś w piątek testować :sorry: wyjdzie -tylko pewnie później :tak: trzymam kciuki :tak:

trzymam kciukaski ;-)

ps widzialyscie brzydala?:-D

śliczny :-D:-D:-D

Ja w pracy :-) Powoli odliczam dni do testu... :blink: Żeby @ nie przyszła (choć wszystkie objawy są na nią :dry:)... ;-)

trzymam kciukaski ;-)

Ja w pracy :-) Powoli odliczam dni do testu... :blink: Żeby @ nie przyszła (choć wszystkie objawy są na nią :dry:)... ;-)
Za mnie nie ma juz co trzymac &&&& bo tempka mi spadla.

Za Ciebie teraz zaciskamy:tak:
O widze, ze u Cibie temperaturka ladnie skoczyla. Supcio:tak:

Uciekam do pracy. Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepije bo wczoraj przez 8 godz mialam 5 klientow!:szok:

Ostatnia edycja:
Bo chodzi mi o to, ze ta druga faza jest raczej stala, wiec jesli wiesz kiedy jest owulka to mozesz sobie obliczyc dokladny termin @. Mi sie cykle wahaja 26-30 dni, ale jak wiem kiedy byla owulka to sie nie napalam, ze juz np 28dc a wredoty jeszcze nie ma...

A Ty ktory masz dzisiaj dc?

ja mam 31 dc i conajmniej tydzień przed @ zawsze bola mnie cycki i brzuch że po scianach chodze więc juz wiem czego się spodziewać - a dzisiaj jest 34 dc i żadnych objawów na @ brzuch pobolal chwilę wczoraj cycków jakbym nie miała wogóle ;p

no nic pozyjemy zobaczymy ;/

ja mam 31 dc i conajmniej tydzień przed @ zawsze bola mnie cycki i brzuch że po scianach chodze więc juz wiem czego się spodziewać - a dzisiaj jest 34 dc i żadnych objawów na @ brzuch pobolal chwilę wczoraj cycków jakbym nie miała wogóle ;p

no nic pozyjemy zobaczymy ;/

no właśnie Tośka to jest podejrzane bo Ty zawsze masz takie bóle że po ścianach łazisz a tu nic :sorry2: mi to wskazuje na ukrywającą się fasolkę ;-) nie pozostaje niestety nic innego jak czekać :blink: będzie dobrze ;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry