batonik24
Mamusia Klusiaczka
czekamy ....
Tośka ... czekamy czytaj: jutro testujesz i szybciutko nam meldujesz ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy ....

Tak - do 8.30 ma byc melduneczek, bo ja do pracy ide i by mnie przez caly dzien ciekawosc zezarlaTośka ... czekamy czytaj: jutro testujesz i szybciutko nam meldujesz ;-)![]()

to jest dowiedzione naukowo ze faceci czesto maja duzo objawow ciazowych gdy ich partnerka jest w ciazyWitam również deszczowo i zimno
Tośka nie kracz kochana ;-) a z dwojga to jak ma przyjść to tak jak mówisz lepiej o czasie co by planów nie pokrzyżowała
coś mnie katarek lekki dopadł :-( a że dziś fatalna pogoda za oknem to zamierzamy siedzieć grzecznie w domku, no może tylko do osiedlowego sklepiku wyskoczymy bo tatuś chciał zupkę warzywną
wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciążymój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą
![]()

a nielepiej predzej zeby jak co wywolac @ zeby wizyta w invikcie sie nieptrzesunela???jak się nie pojawi do piatku to w sobote zatestuje
clo czeka na luty na starania o druga dzidzie bo chcialas blizniaki to jak w styczniu urodzisz to jak sie sprezysz to pod koniec roku urodzisz drugie i beda prawie jak blizniaki :-)nomdokładnie testowałam 02.05 a @ powinnam dostać 04.05
miałam jakieś dziwne przeczucie (jak co miesiąc zresztą) i zaryzykowałam
choć nadzieja była zerowa bo nie wykupiłam zapisanego w tym cyklu zastrzyku na pęknięcie pęcholka
kolejny cykl miałam zacząć z clo i z zastrzykiem ovitrelle ;-) ale się obyło i nawet clo mam w domku w gotowości czeka
Witaj Maćku![]()
niewiem co to za choroba ale jakies plamy na skorze jej sie pojawily i to objaw tej chorobyno to chyba OK :-)
a co to za choroba??
@ nie ma a ty tylko na nią czekasz
nu, nu, nu
akurat ból brzucha nic nie mówi ;-) trzymam kciukaski
ja to bym w piątek testowała na twoim miejscu ;-)
strasznie ciekawa jestemjuż nie mogę doczekać się twojego testu
:-( a kiedy @ ma być?? :-(
gratuluje fajne uczucie co nie??? ja zaczynam dzidziusia czesciej czuc ale jeszcze delikatnie a juz sie martwilam bo przez tydzien nic nieczulam ale teraz juz znow daje czasem o sobie znac :-) ja z corcia w 1 ciazy tez w 16 tygodniu poczulam 1 ruchy a ty w 17 jestes wiec napewno to bylo to ja to opisywalam jakby rybka plywala i muskala o brzegidobre, dobre nawet sama na to nie wpadłam
![]()
będzie dobrze moje kochane dziewuszkija mocno trzymam za Was kciuki &&&&& a paciorek macie gratis ;-)
P.S. trochę nie na miejscu dzielić się takimi wieściami, ale jak nie z Wami to z kim, chyba wczoraj poczułam małego Buszmena w brzuszku
;-):-)

hahahah jedna wkreca droga hahah ciekawe co z tego wyjdziekupiłam test
no cóż stało się
a moze to fasolka jednak co![]()
jak beda 2 kreski to chyba kupisz kobiecie kwiaty ;-) za dobra rekeNie wiem chyba nie ;-) kupiłam quick view za 9 zł promocja była ;p Pani w aptece powiedziała ze ona ma dobrą ręke i że klientki są zadowolone ;p
Ale hdzie tam! My sie wkrecamy?;-)hahahah jedna wkreca droga hahah ciekawe co z tego wyjdzie
kobiety pisalam na poprzedniej stronie o pajce czy ktos to zauwazyl??????

ciekawe ktora pierwsza da sie wkrecic ??? hihihiihhih ;-)Ale hdzie tam! My sie wkrecamy?;-)
Oczywiscie, ze zauwazylam![]()
ja dobrze tylko zgaga ,mnie czesto meczy smieje sie ze moja dzidzia bedzie miala fotro jak zwierzatko hihihih bo mowi sie ze jak sie ma zgage duzo to bedzie kudlate z corka sie sprawdzilo miala bardzo gesta i czarna czupryne :-) a na usg to za jakis miesiac dopiero :-( jakbym miala kase to bym poszla szybciej prywatnie bo juz sie doczekac niemoge i juz chce poznac plec bo bardzo mi siedzi w glowie imie Antoś i juz bym chciala nazywac brzuszek antosiem :-)Żabka jak się czujesz?kiedy na USG idziesz?
Tośka jak tylko zrobisz test to daj znać bo chcemy zobaczyć Twoje dwie kreseczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maćku a może jednak fasolka?
A ja mam dzis 3 rocznicę ślubu a mężusia nie ma,myślałam że będę mieć piękny prezencik ( II kreseczki) a tu d...a.
w poniedziałek idę robić wyniki na tarczycę ,muszę chyba zacząć powoli robić badania-oczywiście prywatnie bo lekarz nie da skierowania bo przecież jeszcze roku sie nie staramy
ostatnio miałam usg robione i wszystko jest ok
Najlepszego z okazji rocznicy!Maćku a może jednak fasolka?
A ja mam dzis 3 rocznicę ślubu a mężusia nie ma,myślałam że będę mieć piękny prezencik ( II kreseczki) a tu d...a.
w poniedziałek idę robić wyniki na tarczycę ,muszę chyba zacząć powoli robić badania-oczywiście prywatnie bo lekarz nie da skierowania bo przecież jeszcze roku sie nie staramy

słońce a ja to co ???? hę ????? no tak nie ma człowiek aparę dni to już nie pamiętaja ;-)Twarda z Ciebie sztuka
![]()
ja testowałam dwa dni przed @
mam nadzieję że nie przyjdzie ani u Ciebie ani u Maćku w tym cyklu ;-)![]()
no ja napewno nie , znowu bramka z zonkiem dzis brzuch pobolewa takzeHej!
Czyli jednak to nie my rozpoczniemy dobra passe na tym forum...
:-(czyli przylezie , skutkow ubocznych brak;-) zadnych :-( za chwilę bedzie dolina piękne uczucie , ach.....dobre, dobre nawet sama na to nie wpadłam
![]()
będzie dobrze moje kochane dziewuszkija mocno trzymam za Was kciuki &&&&& a paciorek macie gratis ;-)
P.S. trochę nie na miejscu dzielić się takimi wieściami, ale jak nie z Wami to z kim, chyba wczoraj poczułam małego Buszmena w brzuszku
;-):-)
Mam nadzieje, ze masz wyrzuty sumienia
Matko moje cyce - zwykle bol przed @ rozkladal sie w czasie. Tym razem pobolewaly tylko suty, a dzisiaj natarla reszta zmasowanym atakiem! Auc!:-(
kochana tylko spokojnie ;-) ( mnie nie bolą
niestety :-()Kurcze, chcialabym, ale ewidentnie czuje, ze @ jest tuz za rogiem. Moze te cycki tak mnie bola po clo...?
mysle ze to nie clo
Wytrzymasz z tym testem do piatku?![]()
Tośku to ja też poproszęJak podziala to kupisz jeszcze jeden i mi wyslesz![]()
ale jestem skromna a ktora z nas by nie chciałachciałabym naprawde![]()
Żabka jak się czujesz?kiedy na USG idziesz?
Tośka jak tylko zrobisz test to daj znać bo chcemy zobaczyć Twoje dwie kreseczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maćku a może jednak fasolka?