reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam również deszczowo i zimno :unsure:

Tośka nie kracz kochana ;-) a z dwojga to jak ma przyjść to tak jak mówisz lepiej o czasie co by planów nie pokrzyżowała :sorry:

coś mnie katarek lekki dopadł :-( a że dziś fatalna pogoda za oknem to zamierzamy siedzieć grzecznie w domku, no może tylko do osiedlowego sklepiku wyskoczymy bo tatuś chciał zupkę warzywną :-p

wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciąży :-D:-D mój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą :-D:shocked2:
to jest dowiedzione naukowo ze faceci czesto maja duzo objawow ciazowych gdy ich partnerka jest w ciazy :tak:
jak się nie pojawi do piatku to w sobote zatestuje
a nielepiej predzej zeby jak co wywolac @ zeby wizyta w invikcie sie nieptrzesunela???
nom :tak: dokładnie testowałam 02.05 a @ powinnam dostać 04.05 :tak: miałam jakieś dziwne przeczucie (jak co miesiąc zresztą) i zaryzykowałam :-D:-D choć nadzieja była zerowa bo nie wykupiłam zapisanego w tym cyklu zastrzyku na pęknięcie pęcholka :tak: kolejny cykl miałam zacząć z clo i z zastrzykiem ovitrelle ;-) ale się obyło i nawet clo mam w domku w gotowości czeka :-D:-D

Witaj Maćku ;)
clo czeka na luty na starania o druga dzidzie bo chcialas blizniaki to jak w styczniu urodzisz to jak sie sprezysz to pod koniec roku urodzisz drugie i beda prawie jak blizniaki :-)
no to chyba OK :-)

a co to za choroba?? :shocked2:

:-D @ nie ma a ty tylko na nią czekasz :no: nu, nu, nu :cool2: akurat ból brzucha nic nie mówi ;-) trzymam kciukaski :tak: ja to bym w piątek testowała na twoim miejscu ;-)

:-D:-D:-D

strasznie ciekawa jestem :sorry::sorry::sorry: już nie mogę doczekać się twojego testu :tak:

:-( a kiedy @ ma być?? :-(
niewiem co to za choroba ale jakies plamy na skorze jej sie pojawily i to objaw tej choroby
:-D:-D:-D dobre, dobre nawet sama na to nie wpadłam :zawstydzona/y:

będzie dobrze moje kochane dziewuszki :tak: ja mocno trzymam za Was kciuki &&&&& a paciorek macie gratis ;-):tak:

P.S. trochę nie na miejscu dzielić się takimi wieściami, ale jak nie z Wami to z kim:zawstydzona/y:, chyba wczoraj poczułam małego Buszmena w brzuszku :tak: ;-):-)
gratuluje fajne uczucie co nie??? ja zaczynam dzidziusia czesciej czuc ale jeszcze delikatnie a juz sie martwilam bo przez tydzien nic nieczulam ale teraz juz znow daje czasem o sobie znac :-) ja z corcia w 1 ciazy tez w 16 tygodniu poczulam 1 ruchy a ty w 17 jestes wiec napewno to bylo to ja to opisywalam jakby rybka plywala i muskala o brzegi :-D
kupiłam test :zawstydzona/y:

no cóż stało się :-D:-p

a moze to fasolka jednak co :sorry:
hahahah jedna wkreca droga hahah ciekawe co z tego wyjdzie
Nie wiem chyba nie ;-) kupiłam quick view za 9 zł promocja była ;p Pani w aptece powiedziała ze ona ma dobrą ręke i że klientki są zadowolone ;p
jak beda 2 kreski to chyba kupisz kobiecie kwiaty ;-) za dobra reke

kobiety pisalam na poprzedniej stronie o pajce czy ktos to zauwazyl??????

Żabka jak się czujesz?kiedy na USG idziesz?
Tośka jak tylko zrobisz test to daj znać bo chcemy zobaczyć Twoje dwie kreseczki:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maćku a może jednak fasolka?:)

A ja mam dzis 3 rocznicę ślubu a mężusia nie ma:( ,myślałam że będę mieć piękny prezencik ( II kreseczki) a tu d...a.
w poniedziałek idę robić wyniki na tarczycę ,muszę chyba zacząć powoli robić badania-oczywiście prywatnie bo lekarz nie da skierowania bo przecież jeszcze roku sie nie staramy:(
ostatnio miałam usg robione i wszystko jest ok

Tośka jak tylko zrobisz test to daj znać bo chcemy zobaczyć Twoje dwie kreseczki:)

A ja mam dzis 3 rocznicę ślubu a mężusia nie ma:( ,myślałam że będę mieć piękny prezencik ( II kreseczki) a tu d...a.
w poniedziałek idę robić wyniki na tarczycę ,muszę chyba zacząć powoli robić badania-oczywiście prywatnie bo lekarz nie da skierowania bo przecież jeszcze roku sie nie staramy:(
ja dobrze tylko zgaga ,mnie czesto meczy smieje sie ze moja dzidzia bedzie miala fotro jak zwierzatko hihihih bo mowi sie ze jak sie ma zgage duzo to bedzie kudlate z corka sie sprawdzilo miala bardzo gesta i czarna czupryne :-) a na usg to za jakis miesiac dopiero :-( jakbym miala kase to bym poszla szybciej prywatnie bo juz sie doczekac niemoge i juz chce poznac plec bo bardzo mi siedzi w glowie imie Antoś i juz bym chciala nazywac brzuszek antosiem :-)

lecepod prysznic wroce za 10 minut :-)

Najlepszego z okazji rocznicy!:tak:

A skierowanie na TSH moze Ci przeciez przepisac rodzinny. Moze spytaj czy by Ci nie dal:tak:

elloooo babolki
:-pTwarda z Ciebie sztuka:tak: :-D ja testowałam dwa dni przed @ :-D:-D:-D

mam nadzieję że nie przyjdzie ani u Ciebie ani u Maćku w tym cyklu ;-):tak:
słońce a ja to co ???? hę ????? no tak nie ma człowiek aparę dni to już nie pamiętaja ;-)

Hej!

Czyli jednak to nie my rozpoczniemy dobra passe na tym forum...
no ja napewno nie , znowu bramka z zonkiem dzis brzuch pobolewa takze :no::-(czyli przylezie , skutkow ubocznych brak;-) zadnych :-( za chwilę bedzie dolina
:-D:-D:-D dobre, dobre nawet sama na to nie wpadłam :zawstydzona/y:

będzie dobrze moje kochane dziewuszki :tak: ja mocno trzymam za Was kciuki &&&&& a paciorek macie gratis ;-):tak:

P.S. trochę nie na miejscu dzielić się takimi wieściami, ale jak nie z Wami to z kim:zawstydzona/y:, chyba wczoraj poczułam małego Buszmena w brzuszku :tak: ;-):-)
piękne uczucie , ach.....
Mam nadzieje, ze masz wyrzuty sumienia:-D

Matko moje cyce - zwykle bol przed @ rozkladal sie w czasie. Tym razem pobolewaly tylko suty, a dzisiaj natarla reszta zmasowanym atakiem! Auc!:-(
:szok: kochana tylko spokojnie ;-) ( mnie nie bolą :no: niestety :-()
Kurcze, chcialabym, ale ewidentnie czuje, ze @ jest tuz za rogiem. Moze te cycki tak mnie bola po clo...?
mysle ze to nie clo :no:
Wytrzymasz z tym testem do piatku?:cool2:

Jak podziala to kupisz jeszcze jeden i mi wyslesz:-D
Tośku to ja też poproszę :zawstydzona/y: ale jestem skromna
chciałabym naprawde :zawstydzona/y:
a ktora z nas by nie chciała

najlepszego !

Tosiu Maćku ja bardzo bardzo trzymam &&&&&& i bardzo bym chciała zeby Wam i mi ( oczywiście ;-) ) sie udało bo ile mozna , ale nie nakrecajcie sie ! wiem ze sie latwo mowi , ja tez codzien rano jak wstaje macam sie czy czasem nie nabrzmiały ;-) choc juz wiem ze dupppa to i tak bede sprawdzac az do dnia @ :-( ach co zrobic
nadzieja matką .............

reklama
;-)Witam czwartkowo ;-)

Tośka czekamy .... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry