maćku
Moderatorka
Ach o to Ci chodzilo...bo najpierw napisalas o tescie a potem ze sie ocielisz i wiesz jak ja to razem przezcytałam , mowie ci ze ja to mam glupawki![]()
NIe nadazam po prostu;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ach o to Ci chodzilo...bo najpierw napisalas o tescie a potem ze sie ocielisz i wiesz jak ja to razem przezcytałam , mowie ci ze ja to mam glupawki![]()
NIe nadazam po prostu;-)Ach o to Ci chodzilo...NIe nadazam po prostu;-)
spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)nikojarze takiego testu ...
kurde ale dostalam z kopa w pecherz ojojoj ale i tak sie ciesze :-) niech sie kula :-) i kopie ile wlezie
zazdroszczę tych kopnięć
![]()
ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi
aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)no jak zabciu sikacz bobotest i tam sa te kresecki niebieskawe a nie czerwone
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac
oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa
spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)
ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi
aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac
oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa
baj baj zabciu kolorowych snów
Mysza wylaz z krzaków poklikaj z nami troszku bo my spac nie mozemy !!!!
Ide wskoczyc pod prysznic... Wroce!
A czasami to nie mozna za Toba nadazyc!a gdzie to napisane bo ja chyba nie kumata jestem
juz zakumałam , juz widzialam w jaki sposob zrobili , czasami to ciemna masa ze mnie

A czasami to nie mozna za Toba nadazyc!![]()
Masz powody...noo bo ja zakrecona jestem![]()
Maćku zbieram sie powolutku moze jakos zasneMasz powody...