Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie ostatnio relaksuje "Leberian Girl" Jaksona, albo PerfectJeśli lubi któraś z Was muzyczkę relaksacyjną po posłuchajcie na poprawienie nastroju YouTube - Ambient Part 1

A swojego autka nie macie, najlepiej jest jeszcze jeździć swoimmnie ostatnio relaksuje "Leberian Girl" Jaksona, albo Perfect
A co do jazd , to ja jestem dośc nerwowym człowiekiem i wszystko mnie dołuje- te braki jazd bardzo bo mi na tym zależy jak nie wiem co serce w to wkładam !!!

Chyba dookoła CieszynaClaudia a gdzie w podróż poślubną się wybieracie ?

Nie nie mamy moj tez prawka jeszcze nie ma a ja sie uparlam ze chce je w tym roku zrobic, ale sie na to nnie zapowiada!A swojego autka nie macie, najlepiej jest jeszcze jeździć swoim![]()
na obiad jarzynowaJa na szczęście mam to za sobą tzn. egzamin na prawo jazdy...
Robale tą muzyczkę mam na moim filmie ze slubuSuper jest ten utwór
Zdecydowałm się na obid zrobić cukinię na patelni z ppryką i pieczarkami do tego pieczrki nadziewane mięsem mielonym i ziemniaki![]()
prosto i smacznmie 
Piękna jest ta muzyka, jakoś zawsze mi się z dzieckiem kojarzy. ;-)Ja na szczęście mam to za sobą tzn. egzamin na prawo jazdy...
Robale tą muzyczkę mam na moim filmie ze slubuSuper jest ten utwór
Zdecydowałm się na obid zrobić cukinię na patelni z ppryką i pieczarkami do tego pieczrki nadziewane mięsem mielonym i ziemniaki![]()