reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A co do tego utworu o mi sie kojarzy z moim ślubem:) To byl piękny dzień:) Wydaliśmy duzo kasy ale nie zaluję ani złotówki. Zawsze marzyło mi sie wesele:) A ktoś nie pamiętam kto napisał, ze go nie stać na ślub kościelny dlatego bierze tylko cywilny. Ale przecież ślub koscielny kosztuje ile łaska.A w og óle to księdzu nie trzeba dawac pieniędzy.

Ja tez lubie, ale dzisiaj mam dola, od wczoraj mi sie chce beczec, uzbiera sie i jak wybuchne....
A ja musze sie otwierac a nie ukrywac emocje bo za to zawsze ochrzan dostaje :zawstydzona/y:
Wiec chyba zaraz sie porycze.

A co do tego utworu o mi sie kojarzy z moim ślubem:) To byl piękny dzień:) Wydaliśmy duzo kasy ale nie zaluję ani złotówki. Zawsze marzyło mi sie wesele:) A ktoś nie pamiętam kto napisał, ze go nie stać na ślub kościelny dlatego bierze tylko cywilny. Ale przecież ślub koscielny kosztuje ile łaska.A w og óle to księdzu nie trzeba dawac pieniędzy.

Mój ślub też był piękny, śnieg padał ach super było, u na s ksiądz z tego co wiem to woła od 500 zł w górę:crazy:

Claudia dobrze jest sobie popłakać, mój mąż to wie kiedy coś jest nie tak, zawsze kładzie się ze mną w łóżku i mówi abym powiedziała co się dzieje, od razu mi lepiej

Dziewczyny jak juz wspomnialam 10001 razy czekam na @ juz kilkanascie dni. Brak i sie nie zanosi. Kupilam dzis znow test i na opakowaniu stoi ze miedzy jednym a drugim trzeba odczekac 3 dni. Poprzedni robilam wczoraj i byl negatywny, a powtorzenie nie wyszlo. Myslicie ze moge go zrobic dzis znowu? Moze poczekac?

reklama
Ja tez zawsze placze jk mam ochote bo nie umiem tego ukryc i moj chlopak zawsze wyczuje ze sie zbiera na lzy
Ja zawsze sobie robilam obciach przed moim, jak mi wyznal ze mnie KOCHA to chyba z godzine ryczalam. Do tej pory to wspominamy, to samo bylo jak poprosil mnie o reke :zawstydzona/y:
Potem zaczelo sie zmieniac i juz nie umiem plakac jak kiedys lecze sie z tego!!! Powaznie, jutro mam terapie Ciesze Sie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry