reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:szok:ups ale tu pustki :szok:

co się dziwić pogoda wymarzona i każda pewnie korzysta :tak: my w sumie z Blanią też dziś cały dzień na dworze :tak:;-)

Pozdrawiamy:-p
4.jpg

witaj Svensonka :)
ja chętnie ale też mam bardzooo daleko do Krakowa ale wirtualną możemy wypić
erbuś dzisiaj znowu powtórka rowerowa mam kondycję teraz będę musiała codziennie tyle pedałować żebym nie wyszła z wprawy:)

wow Żabka dostałaś już @ ??? ja jeszcze nie ale wcale nie tęsknię ;-)
no dostalam ale to pewnie dlatego ze ostatnio mniej kamie cycem tak jakos wyszlo i sie pojawila a ty dopuki karmisz mozesz niemiec mi morze po zastrzykach zaniknie i napewno niebede tesknic ;-)

kobietki macie moze jakis przepis na niezbyt zajmujacy, niezbyt skomplikowany placek ???? bo uswiadomilam sobie ze juz za tydzien chrzciny matko jak zlecialo bedzie tort bezowy (maz zrobi) i krowka ktora ja zrobie ale jakos mi malo tego ciasta na 14 ludzi i chce chociaz jeszcze jeden zrobic wiec kochane czekam na sprawdzone propozycje w necie niebede szukac bo masa tego a tak bede wiedziala ze sprawdzony przepis ;-)

witaj Pajkaa ostatnio o Tobie myślałam:)
Sebuś niedługo roczek skończy ( niedługo to mam odniesienie do wakacji bo przecież one tak szybko zlecą)

kochana najlepiej upiecz biszkopt na to sernik na zimno i galaretka z truskawkami albo biszkopty i na to masa sernik i galar. z truskawkami- najszybsze i bez stresu skoro i tak masz masę roboty przy chrzcinach:)

witam dziewczynki
co tam u Was słychować??
hejka wpadaj czesciej jak tam staranka o druga dzidzie????niedlugo bedziecie miec roczniaka ;-)
Sebuś niedługo roczek skończy ( niedługo to mam odniesienie do wakacji bo przecież one tak szybko zlecą)

kochana najlepiej upiecz biszkopt na to sernik na zimno i galaretka z truskawkami albo biszkopty i na to masa sernik i galar. z truskawkami- najszybsze i bez stresu skoro i tak masz masę roboty przy chrzcinach:)
hmmm... niezly pomysl tylko jeen problrm .. ja nigdy w zyciu nierobilam sernika :-( znaczy sie robilam raz przepis mialam z gazety ale wynik to kompletna klapa ledwo sie dalo to przelknac :-(

noo 16 sierpnia :) masakra szykujemy ogródkową imprezę :D

hejka wpadaj czesciej jak tam staranka o druga dzidzie????niedlugo bedziecie miec roczniaka ;-)

hmmm... niezly pomysl tylko jeen problrm .. ja nigdy w zyciu nierobilam sernika :-( znaczy sie robilam raz przepis mialam z gazety ale wynik to kompletna klapa ledwo sie dalo to przelknac :-(

2 bobo musi poczekać :) taką podjęlismy decyzję... bo miesiac temu byłamw ciaży, no, ale skończylo sie jak skończylo i teraz nie chce mysleć o 2 dziecku bo jest Sebus on jest najważniejszy a taki ciekawski życia, z enie wypbrażam sobie miec teraz 2 dziecko:) i odmówić nie rozumiejącemu Sebusiowi, ze mama nie przytuli albo inne takie jak on taki przylepek maminy jest :)

reklama
noo 16 sierpnia :) masakra szykujemy ogródkową imprezę :D

2 bobo musi poczekać :) taką podjęlismy decyzję... bo miesiac temu byłamw ciaży, no, ale skończylo sie jak skończylo i teraz nie chce mysleć o 2 dziecku bo jest Sebus on jest najważniejszy a taki ciekawski życia, z enie wypbrażam sobie miec teraz 2 dziecko:) i odmówić nie rozumiejącemu Sebusiowi, ze mama nie przytuli albo inne takie jak on taki przylepek maminy jest :)
aha ok tak pytalam bo pamietam ze zamierzaliscie starac sie i miec mala ruznice wieku :-)
twoj sebus ma urodzinki 2 dni przed moja starsza :-) i 6 dni po moim mezu hihihihi

kobietki znalazlam takie cos co o tym myslicie ktos to robil???
Every Cake You Bake: Tureckie ciasto jogurtowo-cytrynowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry