batonik24
Mamusia Klusiaczka
Witam w samo południe ;-)
... ufff u nas po raz pierwszy, od tygodnia chyba, przespana cała noc ;-) choć Blanka poszla wczoraj spać dopiero ok 22
popijam właśnie drugą cofkę (Zapraszam) i jak tylko mała wstanie to śmigamy na spacerek i na pocztę wysłać wujkowi chrzestnemu zaproszenie na roczek
ehhh jutro idę do fryzjera w końcu i zamieżam zrobić balayage no i zastanawiam się na grzywką
co by coś zmienić, najwyżej będę nosiła spietą jak mi nie bedzie dobrze hi hi hi
a włosy odrosną chyba nie ;-)
Pzdr
... ufff u nas po raz pierwszy, od tygodnia chyba, przespana cała noc ;-) choć Blanka poszla wczoraj spać dopiero ok 22
popijam właśnie drugą cofkę (Zapraszam) i jak tylko mała wstanie to śmigamy na spacerek i na pocztę wysłać wujkowi chrzestnemu zaproszenie na roczek
ehhh jutro idę do fryzjera w końcu i zamieżam zrobić balayage no i zastanawiam się na grzywką
co by coś zmienić, najwyżej będę nosiła spietą jak mi nie bedzie dobrze hi hi hi
a włosy odrosną chyba nie ;-)Pzdr
I i sie pochwale ze ja za ydzien w sobote smigam sie zrobic na bostwo
jak juz fon dojdzie to bede w 7 niebie , tylko moj mi jeszcze dozera ciagle o tamten telefon
no ale co ja poradze na to ze pechowa kobieta jestem :-( jak klaudia byla mniej wiecej w wieku antosia to ukradli mi portwel z kasa ktora mialam na zakupy na niej ( czyli pieluchy, mleko modyfikowane itp itd bo zawsze kupoje na caly miesiac) ehh.. szkoda gadac...
:-) w koncu kontakt z ludzmi az mi lzej na serduchu ;-)