reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się w pierwszy dzien 20 tc:-) jupiiii:-)

Dzięki dziewczynki, mnie tez sie podoba to imię:tak:

Zaraz biore sie za sprzątanko, jeszcze w lesie jestem...:baffled:
Tak biore dopegyt 3x1,
Theospirex 2x1
Relanium 2mg 2x1 oraz relanium 5mg 1x1
Wiec jestem troszke rozlazla i nie moge sie zebrać do czego kolwiek :-D
polmetek brawo to wany dzien teraz to juz do 30 poleci migiem a potem od 36 to dni beda sie wydawaly wiecznoscia hihihihi
suzi ale ... już jak to leci kochana :)

słuchajcie nie będę mieć czasu na bb bo męża wujek zmarł
to do później
tak mi przykro :-(
I ja się witam!

Batonik...dla pocieszenia...będzie jeszcze ciekawiej!!! Zobaczysz!
A poza tym za niedługo będzie u Was "super ciocia" to przywoła dziecko do porządku :P ...hmm...albo jeszcze bardziej rozpuści :P

Suzi no ja miałam brac chyba 2xpo pół tego dopegytu...i nie brałam, bo byłam mądrzejsza od lekarzy. I skończyło sie tym że wylądowałam w 37tc w szpitalu i brałam 3xpo 2 tabl. ale mi własnie ciśnienie to dopiero na końcówce skoczyło.
Łykaj dzielnie, teraz to już z górki...poleci że okiem nie mrugniesz.

Lopciu miałam właśnie pytac co u Ciebie...ściskam.

Ale tutaj pustki ostatnio...jeny...

Wierzyć mi się nie chce że za niecałe 3tygodnie już będzie po świętach. Mam zagwozdkę co z choinką robić, bo mamy taką olbrzymią i wiem że będzie atakowana przez Szymka i nie ma co ukrywać że po ludzku się obawiam coby do jakiegoś nieszczęścia nie doszło.
Ale chyba rozłożymy i jak się okaże ze mega uciążliwe to ociąganie od choinki i niebezpieczne to złożymy zaraz po nowym roku i tyle.

Miłego wieczorku!
hmm kochana no choinka nielada wyzwanie dla kazdego malucha :-D my na szczescie bedziemy miec choinke w duzym pokoju takim goscinnym wiec mlody bedzie tylko okazyjnie ja widziec ;-) ale dla was moze dobrym rozwiazaniem byloby dookola choinki postawic barierki takie jak przy schodach ala kojec dla choinki cos w tym stylu Zawieszka do telefonu - Bucik/Szpilka! (1958728509) - Aukcje internetowe Allegro niechodzi mi dokladnie o to ale cos takiego moze zdaloby egzamin :tak:

reklama
Lopciu ... tulamy, mam nadzieję, że jednak cos naskrobiesz ;)

Mysza ... oj, oj, oj jakby to Blania zrobiła :-pja Ci dam rozpuszczać moje dzieciątko ;) no chyba że ja rozpuszczę Twoje i będziemy kwita :-p co do choinki to my składamy naszą już 29 grudnia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

... dziś Blanka odsypiała wczorajszy dzień chyba w nocy :) poszła lulu po 20 a wstała o 9:30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Pzdr

Helloł

... chętnie się skuszę na cofkę Erbuś bo dzień muli strasznie, u nas raz pada raz nie pada i nie wiem czy wyjść z Blanią na spacer czy sobie odpuścić :sorry2:

Pzdr

zadawanie trudnych pytań to moja specjalność właściwie może coś się pomiesza i prawie się uda:)

pierniczki już mam upieczone :) właściwie syn mi co chwilę je podjada :-p nie wiem czy dotrwają na święta

reklama
Bry niedzielnie

Lopciu liczymy jako 1 dzionek

Meldujemy ze u nas wsio ok , tylko troche z m na wojennej sciezce :no::angry: a ja wczoraj u fryzjera odmieniona z nowym kolorem :laugh2: blondi teraz jestem:laugh2::laugh2::laugh2: chyba z 6 lat nie mialam takiego koloru

Miłej niedzieli buziammmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry