87zabka
Fanka BB :)
polmetek brawo to wany dzien teraz to juz do 30 poleci migiem a potem od 36 to dni beda sie wydawaly wiecznoscia hihihihiWitam się w pierwszy dzien 20 tc:-) jupiiii:-)
Dzięki dziewczynki, mnie tez sie podoba to imię
Zaraz biore sie za sprzątanko, jeszcze w lesie jestem...
Tak biore dopegyt 3x1,
Theospirex 2x1
Relanium 2mg 2x1 oraz relanium 5mg 1x1
Wiec jestem troszke rozlazla i nie moge sie zebrać do czego kolwiek![]()
tak mi przykro :-(suzi ale ... już jak to leci kochana
słuchajcie nie będę mieć czasu na bb bo męża wujek zmarł
to do później
hmm kochana no choinka nielada wyzwanie dla kazdego maluchaI ja się witam!
Batonik...dla pocieszenia...będzie jeszcze ciekawiej!!! Zobaczysz!
A poza tym za niedługo będzie u Was "super ciocia" to przywoła dziecko do porządku...hmm...albo jeszcze bardziej rozpuści
![]()
Suzi no ja miałam brac chyba 2xpo pół tego dopegytu...i nie brałam, bo byłam mądrzejsza od lekarzy. I skończyło sie tym że wylądowałam w 37tc w szpitalu i brałam 3xpo 2 tabl. ale mi własnie ciśnienie to dopiero na końcówce skoczyło.
Łykaj dzielnie, teraz to już z górki...poleci że okiem nie mrugniesz.
Lopciu miałam właśnie pytac co u Ciebie...ściskam.
Ale tutaj pustki ostatnio...jeny...
Wierzyć mi się nie chce że za niecałe 3tygodnie już będzie po świętach. Mam zagwozdkę co z choinką robić, bo mamy taką olbrzymią i wiem że będzie atakowana przez Szymka i nie ma co ukrywać że po ludzku się obawiam coby do jakiegoś nieszczęścia nie doszło.
Ale chyba rozłożymy i jak się okaże ze mega uciążliwe to ociąganie od choinki i niebezpieczne to złożymy zaraz po nowym roku i tyle.
Miłego wieczorku!
my na szczescie bedziemy miec choinke w duzym pokoju takim goscinnym wiec mlody bedzie tylko okazyjnie ja widziec ;-) ale dla was moze dobrym rozwiazaniem byloby dookola choinki postawic barierki takie jak przy schodach ala kojec dla choinki cos w tym stylu Zawieszka do telefonu - Bucik/Szpilka! (1958728509) - Aukcje internetowe Allegro niechodzi mi dokladnie o to ale cos takiego moze zdaloby egzamin 

ja Ci dam rozpuszczać moje dzieciątko 

ale chyba ten dzien gdy przyszla wieczorem mozna liczyc jako 1 bo doba sie jeszcze nieskonczyla przeciez a do polnocy jeszcze troche czasu 
a ja wczoraj u fryzjera odmieniona z nowym kolorem