reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

DZień doberek

Suzi rowniez gratuluje Synusia :-) i najwazniejsze ze wsio ok u mlodego
Myszko masz racje ze syunusie takie mamusiowe są , myslalam ze to tylko takie gadanie :-p
Zabciu super ze masz juz fona i kontakt ze swiatem

Lopciu gdzie sie chowasz babolku ??? Batonik gdzie kawka ja po 15 miesiacech wreszcie sprobowałam i o dziwo mi zasmakowala znowu

U nas wsio ok
Miłego dzionka !

reklama
jestem już
erbuś w piątek i sobotę wiadomo kurs
dzisiaj coś jelitówka mnie dopadła chociaż tak sobie myślę że pewnie piwko zaszkodziło bo objadłam się mandarynkami i jabłkami a 2 godziny później piwko piłam strasznie zimne :-p no ale wiadomo smak był

suzi super imię gratuluję syncia małego pieszczoszka mamusi bo jak pisała Mysza to prawda:)
batonik włoski odrosną ja się też obcinam przed samymi świętami
zabko super że już masz z nami ( i innymi ) kontakt telefoniczny:-)
dziewczyny czy już któraś oprócz zabki ma prezenty kupione???

helołłłłłłłłłłłłłłłł niedzielnie ;-)

Lopciu co do prezentów co ty jak zwykle daleko , choc wiem co chce kupic takze to juz połowa sukcesu :-) tylko dupkę trza ruszyc .

U nas wsio ok i mlody zapomniał o cycolu ,takze cycowanie zakonczone a mnie nachodzi czasem pytanie czy dobrze zrobiłam , czy jestem dobra matka :-(:zawstydzona/y:

miłego wieczoru

Batonik do raportu !:dry:

helołłłłłłłłłłłłłłłł niedzielnie ;-)

Lopciu co do prezentów co ty jak zwykle daleko , choc wiem co chce kupic takze to juz połowa sukcesu :-) tylko dupkę trza ruszyc .

U nas wsio ok i mlody zapomniał o cycolu ,takze cycowanie zakonczone a mnie nachodzi czasem pytanie czy dobrze zrobiłam , czy jestem dobra matka :-(:zawstydzona/y:

miłego wieczoru

Batonik do raportu !:dry:
kochana niezadawaj sobie takich pytan czy karmisz piersia czy butla jestes tak samo dobra matka fakt kobiecie brakuje karmienia piersia ale im dluzej sie karmi tym trudniej potem dziecko odzwyczaic i przyzwyczaic do butli i innych dan moja szwagierka karmi nadal piersia a mala bedzie miec teraz 10 miesiecy i z butelki wogole niechce pic ani mleka ani sokow nic pije tylko wode i to tylko lyzeczka inaczej niepije kaszki i obiadki je wylacznie wodniste badz lekko papkowate zadnych grudek ani gestrzych konsystencji nietoleruje a z wprowadzaniem obiadkow tez mieli dosc dlugo problem bo mala nic niechciala oprocz cyca...szwagierka probowala ja nauczyc pic z butli bo chciala zaczac jej dawac mm chociaz na noc zeby pospala do rana ale z marnym skutkiem tylko placz byl i zero efektow wiec sa plusy i minusy jak w kazdej sytuacji ;-)

Witam moje drogie sloneczka :-)

Pogoda do bani :baffled: i nic sie nie chce!
zaraz biore sie za sprzatanko i jakies gotowanko :-D a potem może jeszcze pranko :-D;-)hehehehe

milego dnia kochane:* Muuuaaaaa

Witam wieczorową porą!

Szymulek juz śpiocha, zasypia teraz wcześniej bo się na jedną drzemkę przestawił w ciagu dnia.

Suzi bardzo ładne imię. Co na ciśnienie bierzesz ? Dopegyt ? Bo ja taki brałam właśnie na końcówce.

Batonik jakby co to ja już jestem free i czekam na Ciebie.

Buźki dla wszystkich!

Melduje się porannie

Suzi ... imię śliczne, pogłaskaj brzusio ode mnie ;-)

... poza tym u nas zębolków c.d., Blania rozdrażniona, mało śpi etc. ogólnie daje troszkę popalić i codziennie zadaję sobie pytanie gdzie jest moja grzeczna córeczka ;-):laugh2: wszędzie chce wejść, wszystkiego dotknąć, posmakować, no i charakterek też ma ;-) potrafi już mocno protestować, na dodatek mam wrażenie że w ogóle mnie nie słucha :zawstydzona/y: tylko na złosc robi dziad mały :sorry: niebawem zmykamy na spacer bo wczoraj nie byłyśmy :)

Pzdr

Witam się w pierwszy dzien 20 tc:-) jupiiii:-)

Dzięki dziewczynki, mnie tez sie podoba to imię:tak:

Zaraz biore sie za sprzątanko, jeszcze w lesie jestem...:baffled:
Tak biore dopegyt 3x1,
Theospirex 2x1
Relanium 2mg 2x1 oraz relanium 5mg 1x1
Wiec jestem troszke rozlazla i nie moge sie zebrać do czego kolwiek :-D

reklama
I ja się witam!

Batonik...dla pocieszenia...będzie jeszcze ciekawiej!!! Zobaczysz!
A poza tym za niedługo będzie u Was "super ciocia" to przywoła dziecko do porządku :P ...hmm...albo jeszcze bardziej rozpuści :P

Suzi no ja miałam brac chyba 2xpo pół tego dopegytu...i nie brałam, bo byłam mądrzejsza od lekarzy. I skończyło sie tym że wylądowałam w 37tc w szpitalu i brałam 3xpo 2 tabl. ale mi własnie ciśnienie to dopiero na końcówce skoczyło.
Łykaj dzielnie, teraz to już z górki...poleci że okiem nie mrugniesz.

Lopciu miałam właśnie pytac co u Ciebie...ściskam.

Ale tutaj pustki ostatnio...jeny...

Wierzyć mi się nie chce że za niecałe 3tygodnie już będzie po świętach. Mam zagwozdkę co z choinką robić, bo mamy taką olbrzymią i wiem że będzie atakowana przez Szymka i nie ma co ukrywać że po ludzku się obawiam coby do jakiegoś nieszczęścia nie doszło.
Ale chyba rozłożymy i jak się okaże ze mega uciążliwe to ociąganie od choinki i niebezpieczne to złożymy zaraz po nowym roku i tyle.

Miłego wieczorku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry