Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WITAM DZIEWCZYNKI 
dziewczyny mam pytanie jak liczyć dc skoro @ przyszła wieczorem???
dzisiaj przytulanka wreszcie

Nie dam rady codziennie, ale się postaram zaglądać 
Ten czas leci
Ale najbardziej to się stęskniłam za Wami - Mamuśkami 

Dziś zleciała mi z przewijaka
omało zawału nie dostałam
Bozia nad Nami czuwa, bo złapałam ją nad ziemią
aż nie chcę myśleć co by było jakbym nie zdążyła
dbam, uważam na nią jak nikt inny i innych pouczam o bezpieczeństwie, a sama... taka wtopa :-

I te obiecane foto 

A ja jutro znowu to ortopedy juz ma s.....ę 

o boze kobieto gdzies ty sie chowala ten caly czas twoja corcia ma juz 7 miesiecyWITAM DZIEWCZYNKI
Znalazłam chwilkę, bo tata (mąż) usypia dzidzię ;-)
liczy się jako 1 dc
Będę starała się częściej przychodzićNie dam rady codziennie, ale się postaram zaglądać
Dzidziunie kochane takie duże już sąTen czas leci
Ale najbardziej to się stęskniłam za Wami - Mamuśkami
Gabi rośnie, ma 2 ząbki i jest strasznie ruchliwaDziś zleciała mi z przewijaka
omało zawału nie dostałam
Bozia nad Nami czuwa, bo złapałam ją nad ziemią
aż nie chcę myśleć co by było jakbym nie zdążyła
dbam, uważam na nią jak nikt inny i innych pouczam o bezpieczeństwie, a sama... taka wtopa :-
-
-( nic to poprawię się i postaram jeszcze bardziej
I te obiecane foto
![]()

kiedy to zlecialo
wszystkiego naj naj dzis wlasnie je konczy
musisz do nas wpadac czesciej sliczna ta twoja kruszynka
ale by było fajnie mieć czasami taki w domu. 
czytam regularnie, ale weny i czasu przede wszystkim brak. Blaneczka zdrowa jak rybka ;-)
tfu tfu żeby nie zapeszyć, wczoraj w końcu zakupiliśmy Blance sukienkę na roczek uff, bo już zaczęłam się obawiać, że jeszcze nie wyprodukowali odpowiedniej hi hi hi hi, prezentacja urodzinowa gotowa, efekt końcowy SSSSSSSSSSSSUuuuuuuuuuuupeeeerrrrrrr!!!!!!!!! (wg mnie oczywiście). Blanka dwa dni temu zrobiła dwa kroki samodzielnie, ale nadal daleko jej do chodzenia, R wyjeżdża teraz na czwartek i piątek więc zostajemy same :-( czuję że zwiedzimy wszystkie galeriez moją małą galerianką w poszukiwaniu jakiejś kreacji dla mnie hi hi hi hi,
a ozdoby są chyba plastikowe teraz w wiekszości, to niech trzaska do woli hi hi, kurcze jeszcze chwila i się zobaczymy, a dopiero co mówiłyśmy że tyle czasu
co tam u Rorusia, prezent wymyśliłaś już dla Królewicza ???? ehhh normalnie zazdroszczę, macie już więcej zębolków niż my
Blanka nadal walczy nad 5-tym
a co to za wojna z M przed samymi świętami hmmm??? 

super!!!!DZIEŃ-DO-BRY
witam porannie;-) postanowiłam się dziś zebrać i coś napisaćczytam regularnie, ale weny i czasu przede wszystkim brak. Blaneczka zdrowa jak rybka ;-)
tfu tfu żeby nie zapeszyć, wczoraj w końcu zakupiliśmy Blance sukienkę na roczek uff, bo już zaczęłam się obawiać, że jeszcze nie wyprodukowali odpowiedniej hi hi hi hi, prezentacja urodzinowa gotowa, efekt końcowy SSSSSSSSSSSSUuuuuuuuuuuupeeeerrrrrrr!!!!!!!!! (wg mnie oczywiście). Blanka dwa dni temu zrobiła dwa kroki samodzielnie, ale nadal daleko jej do chodzenia, R wyjeżdża teraz na czwartek i piątek więc zostajemy same :-( czuję że zwiedzimy wszystkie galeriez moją małą galerianką w poszukiwaniu jakiejś kreacji dla mnie hi hi hi hi,
Myszka ... no dobra zostawimy choinkę, a R chce kupić żywą w tym rokua ozdoby są chyba plastikowe teraz w wiekszości, to niech trzaska do woli hi hi, kurcze jeszcze chwila i się zobaczymy, a dopiero co mówiłyśmy że tyle czasu
ciekawe jak bąble na siebie zareagują i czy się będą ładnie bawić ;-)
Erbuś ... witam w klubie blondii, ja to nie taka całkowita bo balayage, niemniej jednak nie robiłam chyba od ładnych 3 latco tam u Rorusia, prezent wymyśliłaś już dla Królewicza ???? ehhh normalnie zazdroszczę, macie już więcej zębolków niż my
Blanka nadal walczy nad 5-tym
a co to za wojna z M przed samymi świętami hmmm???
Lopciu ... a już myślałam, że coś może się @ spóźnia wredny, a &&&& jak najbardziej zaciśnięte. Prezenty już zakupione ????
Żabko ... no faktycznie ten kojec fajny bynajmniej żeby zabawki tam nawrzucać i mieć z głowy hi hi hi, powiem Ci że cena kosmos gdyby kosztował ze 100zł to by był wart grzechu
Scully ... babo, gdzieś Ty się podziewała przez te m-ce ????!!!!! Gabi ślicznotka, oczka śmiejącesuper!!!!
Pzdr i życzę miłęgo dzionka
ale juz mam spory odrost wstyd sie przyznac niemam czasu isc do kolezanki i zrobic cos z tym
ale ja to ogolnie luboje sie w ciemnych brazach i takich meniacych sie na jakies burgundowe kolory :-) no ale ze mezowi sie podobam w pasemkach to je robie