reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... ehhh Mysza no nic nie mówiłam, bo mi samej wyleciało z głowy :sorry2:, że R już teraz jedzie, ciągle mi się wydaje, że dopiero za tydzień hi hi hi, a no jak zwykle jedzie do spa bo bidulinek tak ciężko pracuje :-p tzn. mają firmową Wigilię, żeby nie było tak śmiesznie to Blanka pracuje już nad tą jedynką, żeby Szymulek się z niej nie śmiał że jest szczerbolkiem :blink: z niecierpliwością czekamy na własnoręczne pierniczki hmmm trochę to dziwne przywozić pierniki do miasta słynącego z pierników :-D

Pzdr

reklama
I ja sie witam popoludniowo

Batonik no ja tez zrobiłam baleyage ale wiecej blond , i nie martw sie zębolkami Blani za chwile i u niej beda wyrastac jak szalone .Poprosimy pozniej o zdjatka slicznej królewny w sukienusi jejku to juz za tydzień

Myszko no wreszcie sie pojawiłaś , a co do zdjecia to ja nie fotogeniczna jestem :eek:

U nas wsio ok nocki piekne bo chrapiemy z Rorusiem do 10 :-)a no i z M juz wsio oki;-)
Pozdrawiamy serdecznie

Oj Lopciu, szkoda że dopadło Cię przeziębienie, no ale masz jeszcze czas na wyleczenie się do świąt przynajmniej ;-) super, że już prezenty kupione, ehhh ja nie mam ani sztuki jeszcze :baffled: jakoś człowiek tak żyje tym roczkiem, że na razie o niczym innym nie myślę, mam nadzieję, że uda się kupić w 1-2 dni wszystkie prezenty :-p

Witam popołudniowo

... muli mnie okropnie, dzis wstałam 5:45 bo na 7 jechałam do diabetologa :baffled: tzn byłam tam o 7:30 i znowu krewke pobierali, musiałam wypić wstrętną glukozę bllllleeeeeeeee i czekać 2h po obciążeniu i znowu igła w żyłę, już widać sińca jak zawsze, ale na szczęście to ostatnia wizyta następna za rok :tak: no i P.diabetolog pochwaliła ;-) od ostatniej wizyty czerwcowej ubyło mi 18 cm w pasie i 9 cm w biodrach :-)

... Lopciu ja czułam jakbym miała w jajniku jakąś kulkę :sorry: dosłownie, ale wszelkie anomalia wiesz mogą być oznaką :-p;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&& ehhh no już za chwilę roczek, jejku jak to zleciało, nawet nie wiem kiedy, właśnie wczoraj oglądałam prezentację i niektóre zdjęcia pamiętam jakbym tydzień temu robiła, a to marzec czy kwiecień :szok: czas ucieka jak szalony

... a właśnie dziś się dowiedziałam że koleżanka z osiedla, mają Jędrusia z 27.12 spodziewają się drugiego dzidziusia w lipcu i troszkę pozazdrościłam nie ukrywam, ale na szczęście rozsądek mówi bądź cierpliwa :zawstydzona/y:

Lopciu, nie staramy się, w ogóle nie myślę i na razie wstępnie postanowiliśmy że dopiero zaczniemy się starać jak Blanka bedzie szła do przedszkola, bo u mnie na 99% bedzie powtórka z rozrywki czyli cholestaza i szpital więc ciężko by mi było ich zostawić teraz lub niedługo, a tak mała bedzie miała rozrywkę bo będzie chodziła do przedszkola, a po południu z tatusiem ;-) o ile w ogóle się zdecydujemy na drugie dziecko :-(

Lopciu, nie staramy się, w ogóle nie myślę i na razie wstępnie postanowiliśmy że dopiero zaczniemy się starać jak Blanka bedzie szła do przedszkola, bo u mnie na 99% bedzie powtórka z rozrywki czyli cholestaza i szpital więc ciężko by mi było ich zostawić teraz lub niedługo, a tak mała bedzie miała rozrywkę bo będzie chodziła do przedszkola, a po południu z tatusiem ;-) o ile w ogóle się zdecydujemy na drugie dziecko :-(
napewno bedziecie sie strac o drygie batonik wkoncu blanka niemoze byc sama na tym swiecie ;-) no moja szwagierka tez ze wzgledu na cholestaze i cukrzyce ciazowa musi odczekac minimum 2 lata ze staraniami o 2 dziecko tak jej kazali w szpitalu po porodzie bo oni chciali rok po roku miec ale jak widac zycie decyduje za nas

reklama
Witam porannie przy cofce ;)

... Żabko przecież Blanka nie jest sama, ma Nas i mnóstwo dzieci dookoła :-p

P.S.
a my już od dziś same, dobrze że tylko na dwa dni, Blania ładnie spała w nocy choć teraz stoi w łóżeczku i protestuje, a śpiąca jak fix, no ale muszę ją znowu nauczyć samodzielnego zasypiania w łóżeczku :tak: bo przez te zębolki troszkę się rozbrykała:sorry2: i robi foszki :zawstydzona/y: na wieczór zaplanowałam sobie prasowanie bo czeka na mnie sterta już od tygodnia :baffled: :baffled:no ale w końcu muszę się za to zabrać niestety nikt za mnie tego nie zrobi :-(:-(

... Lopciu ile do testowanka ???? może prezent świąteczny sobie zrobicie ???? tzn. Mikołaj Wam przyniesie :-p Super by było :tak::tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak z Wigilią, spędzacie w domku czy u rodziców???

... cisza dobiega z pokoiku chyba lula moja Kluseczka :-) ...

Pzdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry