C
claudia4you
Gość
Ja rowniez 3mam kciuki za nia ;-)A to już bedzie Twoj drugi bobasek tak Zielona?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja rowniez 3mam kciuki za nia ;-)A to już bedzie Twoj drugi bobasek tak Zielona?
Ja i tak kurcze zazdroszcze, ale smutno mi tez ze mi sie nie udalo, nadzieje stracilam juz :-(. Łezka az mi poleciaładopiero wróciłam z dworu..tak to bedzie moje drugie maleństwo..moj syneczek 30 maja skonczył 2 latka:-)I jeśli ta kreska wzmocni się w poniedzialek, to znowu bede mamą majową:-)ale na razie ciiii.......nie zapeszam...

Ja i tak kurcze zazdroszcze, ale smutno mi tez ze mi sie nie udalo, nadzieje stracilam juz :-(. Łezka az mi poleciała![]()
o kurcze jak Wy sie rozpiszecie to juz kloniec...ZIELONA ciesze sie ale cii........czekamy do poniedzialku;-):-);-)
![]()
Ja i tak kurcze zazdroszcze, ale smutno mi tez ze mi sie nie udalo, nadzieje stracilam juz :-(. Łezka az mi poleciała![]()
. och smutaski moje. Powiem Wam że wczoraj nie wiem jak to zrobiłam ale zasnęłam z dużą ilością nasienia mojego m. 

. Nie chcę słyszeć żadnego narzekania że komuś się nie udało. Spójrzcie z innej strony zawsze jest czas aby popracować nad maluszkiem ;-)