reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie Dziewuszki,

ja od wczoraj rozpoczełam kurację hormonami,żeby pobudzić jajniki do produkcji jajeczek....:-( może się uda kiedyś....może i mnie będzie dane 2-gie dzieciątko....
POzdrawiam wszystkie staraczki,a za ZIELONĄ trzymam mocno kciuki

Witajcie Dziewuszki,

ja od wczoraj rozpoczełam kurację hormonami,żeby pobudzić jajniki do produkcji jajeczek....:-( może się uda kiedyś....może i mnie będzie dane 2-gie dzieciątko....
POzdrawiam wszystkie staraczki,a za ZIELONĄ trzymam mocno kciuki

Kochana a poinformował Cię lekarz o ewentualnej ciąży bliźniaczej :tak:, ja podobnie jak Ty, jeśli do listopada nic nie będzie też zaczynam brać tabletki. mój gin. powiedział mi od razu że może być liczba mnoga co mnie bardzo ciesze :tak:.

Kochana a poinformował Cię lekarz o ewentualnej ciąży bliźniaczej :tak:, ja podobnie jak Ty, jeśli do listopada nic nie będzie też zaczynam brać tabletki. mój gin. powiedział mi od razu że może być liczba mnoga co mnie bardzo ciesze :tak:.

Kochana byłoby suuuuper!!! Ja zawsze pragnęłam trójki,mój mąż tylko zrobi wielkie oczy... hihihihiiii,ale byłoby fajnie!

reklama
Wisienka ale Ty masz za zadne doly tu nie przepraszac:-) jestesmy tu po to zeby w tych starankach sobie wspolnie pomagac i wspierac sie, wczoraj Ty zlapalas moze jutro ja:-D glowa do gory i super ze dzis masz sie lepiej widze ze hormony pracuja:-).

Wogole jestem za tym zeby nie tylko trzymac sie tematu bo tak sie nie da, takie opisy roznych innych rzeczy i sytaucji bardzo pomagaja rozladowac napiecie jakiego w nas nie malo:tak:

Kiciaq no i co z tymi wakacjami:confused: trzymam kciuki zeby sie udalo:tak:

Robale a Ty jestes 9 dc czy 9dpo?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry