Robale
Fanka BB :)
Robale mowisz maszZyczymy tych blizniakow:-) a ja coreczke
2 dni @ ja mam 9![]()
Trzymamy za córcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robale mowisz maszZyczymy tych blizniakow:-) a ja coreczke
2 dni @ ja mam 9![]()
Byłam bo już podejrzewałam ciążę, on nie wie czemu takie są, skierował mnie na betę i pozytywne, później znowu pojechałam na usg i mówi że nic nie widzi poza macicą powiększoną. Acha i kazał się cieszyć bo mnie podbrzusze boli, ale co do @ to powiedział ze to nie @ tylko podobne krwawienie
zielona wyraźnie widzę cien cienia ale coś tam na pewno jestno to sieję...dzisiaj moj mąż wstał rano i pyta sie mnie: robiłaś już siusiu? Ja mu na to, że nie, a pon wyjmuje z torby test i każe zrobić...powiedziałąm, że nie zrobię, bo mi go szkoda..a on mi na to, że ma dwa:-)no i zrobiłam...i mam taki wynik..mam wrażenie, że tylko ja coś widze...proszę o opinie...dzisiaj jest dopiero 9dpo, wiec jeśli którejśc przeszłoby przez głowe gratulować mi, to proszę się powstrzymać...
oto test:
zielona wyraźnie widzę cien cienia ale coś tam na pewno jest
To ja tobie Noukie życze córki (po cichu na nią też liczę)![]()
a moze sie uda:-) oby oby.....No to sobie nawzajema moze sie uda:-) oby oby.....

Byłam bo już podejrzewałam ciążę, on nie wie czemu takie są, skierował mnie na betę i pozytywne, później znowu pojechałam na usg i mówi że nic nie widzi poza macicą powiększoną. Acha i kazał się cieszyć bo mnie podbrzusze boli, ale co do @ to powiedział ze to nie @ tylko podobne krwawienie

Robale ale to naprawde na fasolke wyglada, a testy robilas?![]()
hmmm podejrzana sprawa... tak nagle się zmieniły na takie krótkie? a ile przedtem trwały?Tak od ok 2 miesięcy mam tylko 2 dni![]()