reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Byłam bo już podejrzewałam ciążę, on nie wie czemu takie są, skierował mnie na betę i pozytywne, później znowu pojechałam na usg i mówi że nic nie widzi poza macicą powiększoną. Acha i kazał się cieszyć bo mnie podbrzusze boli :-D:-D, ale co do @ to powiedział ze to nie @ tylko podobne krwawienie

Słonko,a kiedy ty robiłaś tą betę? Bo wiesz co jak jest macic powiększona to to już pierwszy znak wskazujący na ciąże...wczesną może ale ciąże.....

no to sieję...dzisiaj moj mąż wstał rano i pyta sie mnie: robiłaś już siusiu? Ja mu na to, że nie, a pon wyjmuje z torby test i każe zrobić...powiedziałąm, że nie zrobię, bo mi go szkoda..a on mi na to, że ma dwa:-)no i zrobiłam...i mam taki wynik..mam wrażenie, że tylko ja coś widze...proszę o opinie...dzisiaj jest dopiero 9dpo, wiec jeśli którejśc przeszłoby przez głowe gratulować mi, to proszę się powstrzymać...
oto test:
zielona wyraźnie widzę cien cienia ale coś tam na pewno jest

Robiłam ją dokładnie 11 czerwca,( wyszło z badań że dopiero co się zagnieździło) a 27 lipca miałam kolejne usg. A brzusio dość wyraźnie się zaokrągliło :)

Byłam bo już podejrzewałam ciążę, on nie wie czemu takie są, skierował mnie na betę i pozytywne, później znowu pojechałam na usg i mówi że nic nie widzi poza macicą powiększoną. Acha i kazał się cieszyć bo mnie podbrzusze boli :-D:-D, ale co do @ to powiedział ze to nie @ tylko podobne krwawienie

Robale ale to naprawde na fasolke wyglada, a testy robilas?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry