reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Robale ale to naprawde na fasolke wyglada, a testy robilas?:confused:
Tak testy to pierwsze :-D, wychodziły mi pozytywne cały czas, ostatnio po @ zrobiłam to jedna kreseczka ;-), co mnie nie martwi bo przy pierwszej ciąży same negatywna mi wychodziły a już byłam. No i muszę się przyznać do czegoś. Mam uciski po prawej stronie brzucha. A wcześniej miałam ciągnięcia, nie mówiłam bo ja to wolę nie zapeszać. :tak:

reklama
Tak testy to pierwsze :-D, wychodziły mi pozytywne cały czas, ostatnio po @ zrobiłam to jedna kreseczka ;-), co mnie nie martwi bo przy pierwszej ciąży same negatywna mi wychodziły a już byłam. No i muszę się przyznać do czegoś. Mam uciski po prawej stronie brzucha. A wcześniej miałam ciągnięcia, nie mówiłam bo ja to wolę nie zapeszać. :tak:

No to kiedy idziesz do gina,żeby potwierdzić?

No to kiedy idziesz do gina,żeby potwierdzić?
lekarz kazał mi dopiero w listopadzie przyjechać, jak stwierdził nie ma sensu aby tak przyjeżdżała. w ogóle jakiś dziwny był, bo doprowadził do poronienia w pierwszej ciąży, okazało się że moją kartę zgubił. A teraz to mnie tak traktował jakby nie chciał abym przychodziła do niego. Ale u nas w Pl to najlepsze niby lekarz.

lekarz kazał mi dopiero w listopadzie przyjechać, jak stwierdził nie ma sensu aby tak przyjeżdżała. w ogóle jakiś dziwny był, bo doprowadził do poronienia w pierwszej ciąży, okazało się że moją kartę zgubił. A teraz to mnie tak traktował jakby nie chciał abym przychodziła do niego. Ale u nas w Pl to najlepsze niby lekarz.

Kochaniutka,zmień szybko lekarza i idż na badania i usg!!!!

nie ukrywam, ale boję się nakręcać ze jest, lekarz mi powiedział że nie widać to mogło dojść do poronienia wczesnego. A tu w Nl nie jest łatwo zrobić betę

musze powiedzieć,że podziwiam cię trochę. ja bym nie wytrzymała tyle! a do listopada kobietko to ty czekac nie powinnas. moim zdaniem powinnaś spróbowac znaleźć innego lekarza zdecydowanie!

reklama
mmm... oglądałam Twoje wykresy i dziwi mnie, ze mimo @ Twoja temperatura nie spadłaonizej lini... Przypomnij mi czy Ty robiłas test? A moze powinnaś pójść na bete? Albo do gina żeby Ci powiedział co się dzieje. Wydaje mi sie, ze tempka powinna Ci spaść najpóźniej w 2-3 dniu @ a Ty jesteś juz po @ a tempka nadal wysoko...
robiłam badania hormonalne, jak progesteron wyjdzie wysoki to zrobię bete, mnie ta temperatura tez dziwi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry