reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm... oglądałam Twoje wykresy i dziwi mnie, ze mimo @ Twoja temperatura nie spadłaonizej lini... Przypomnij mi czy Ty robiłas test? A moze powinnaś pójść na bete? Albo do gina żeby Ci powiedział co się dzieje. Wydaje mi sie, ze tempka powinna Ci spaść najpóźniej w 2-3 dniu @ a Ty jesteś juz po @ a tempka nadal wysoko...

reklama
Witaj, Wisienka :) Parę stron temu (jak to leci na tym forum, hihih ;) )pisałam, że mam (niestety...) pcos, ale 24 września będę mieć laparoskopijne nakłuwanie jajników, bo którym kobitki z reguły szybko zaciążają. Tak więc jeszcze 4 tygodnie i zaczynamy z mężem działać :)

Ja obiecałam sobie, ze nastepny test zrobię najwcześniej we wtorek ale mam nadzieję, ze wytrzymam do czwartku i jeśli rano nie obudzę się z @ i tempką poniżej lini to wtedy zatestuję ale nie wiem czy mi sie uda tak długo wytrzymać....

wisienka to Ty pisałaś o tych testach z netu? skąd kupowałaś? Bo mnie kusi żeby zakupić przez internet, bo w domu mam dwa już od kilku miesięcy a że ja zwlekam z testami to one się niedługo zestarzeją chyba :-D żartuję oczywiście, ale może gdybym miała taki zestaw np. 10 testów to bym sobie już wcześniej zrobiła, tak mnie kusi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry