mama2010
Fanka BB :)
Mowilas ze tam jest tez zelazo. Zelazo tez trzeba brac? Myslalam ze tylko folik?No w sumie....Ale wy jestescie to sie liczy ;-)
A pytalam wczesniej o ta BELISSE, nie wiem czy to wystarzcy czy powinnam brac cos wiecej ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowilas ze tam jest tez zelazo. Zelazo tez trzeba brac? Myslalam ze tylko folik?No w sumie....Ale wy jestescie to sie liczy ;-)
A pytalam wczesniej o ta BELISSE, nie wiem czy to wystarzcy czy powinnam brac cos wiecej ?![]()
No wiesz ja mam anemie to muszeMowilas ze tam jest tez zelazo. Zelazo tez trzeba brac? Myslalam ze tylko folik?

Mowilas ze tam jest tez zelazo. Zelazo tez trzeba brac? Myslalam ze tylko folik?
Zawsze trzeba brac witaminyJa biore folik, magnez i Wit C:-) tylko ze magnez i Wit C naprzemian jednego dnia magnez jednego dnia Wit C
Dla codziennego zdrowiaMnie tez nie bedzie bo ide na wesele ;-)Wypocznij sobie troche PaDziewczeta ja juz zmykam bo wciaz mnie mdli i musze polezec. Przez weekend mnie nie bedzie bo rodzinka przyjezdza z wizyta ale jak bede moga to zajrze jak najszybciej!!! Buzka i milego weekendu![]()
trzymam kciuki, oby fasolkadziewczyny, wiecie co??moj się wkręcił i sam kupił jeszcze jeden test- zatestuj jutro jeszcze raz i potem w poniedziałek ( znalazłam aptekę, w ktorj acon kosztuje 6,99zł:-)Tak, że jutro znowu sobie zatestuje:-)Cieszę się w sumie, zobaczymy, co jutro wyjdzie:-)