Noukie
Majowa mama 2007
oj masz racje... mają po 10 dzieci a ja marzę o jednym czy to tak dużo?? życie jest po prostu niesprawiedliwe
Mmm... tak mi przykro:-

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj masz racje... mają po 10 dzieci a ja marzę o jednym czy to tak dużo?? życie jest po prostu niesprawiedliwe

hmm to może kieruj się śluzem a jednocześnie czekaj na zmiany tempek, może Ci skoczy jednak i będzie różnica... Tylko musiałyby wtedy być wysokie w fazie lutealnej ale nasze ciała są nieprzewidywalnea w tym cylku nawet nie wiem kiedy się starac ostatni cykl mial 44 dni, wcześniejszy 30... na temperature tez nie mam co liczyc bo i tak cały czas wysoko...

a w tym cylku nawet nie wiem kiedy się starac ostatni cykl mial 44 dni, wcześniejszy 30... na temperature tez nie mam co liczyc bo i tak cały czas wysoko...
rzeczywiscie bardzo trudna sytuacja ale miejmy nadzieje ze szybko sie wszystko jakos unormuje, najwazniejsze ze wiesz i dzialasz
zawsze jak patrze na Twoj awatar to sie usmiecham masz takiego slodkiego tego kociaka
Na trzy dni przed @ test moze juz wykazac.jednego tylko nie rozumiem.Co to znaczy bez ostroznosci?To wy staracie sie czy nie?sorry jesli jestem wscibska ale takie starania nie wygladaja na takie ktore sa powazne.moze nie potrafie tego sprecyzowac ale jesli ktos chce miec dziecko to normalne ze robi to bez zabezpieczenia oraz na pewno nie ma stosunkow przerywanych....Witajcie...
Ja jutro rano robię test, chociaż do okresu zostały 3 dni. Bolą mnie tak mocno piersi (co się od 2 lat w ogóle nie zdarzało),że jeśli jakiś hormon to powoduje to napewno test wykryje (I hope so...)
Nie wiem czy seksik w 10 i 20 dc bez ostrożności i w 15dc (przerywany) mogły coś zdziałać przy 29-30 dniowym cyklu ale czuję się poprostu inaczej...