biedroneczka1980
Fanka BB :)
Papato i tak nie kojarze. spadam narazie.Jutro bede. Nawet nie zauwazy nikt ze sie zmylam, papatki dziewczyny, ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Papato i tak nie kojarze. spadam narazie.Jutro bede. Nawet nie zauwazy nikt ze sie zmylam, papatki dziewczyny, ;-)

Zauważy :-)to i tak nie kojarze. spadam narazie.Jutro bede. Nawet nie zauwazy nikt ze sie zmylam, papatki dziewczyny, ;-)
ee to mam do Ciebie blisko:-) ja na ochocie niedaleko zachodniegoWola niedaleko Górczewskiej i Wola Parku
aaaaaaaa ja pracuję w Blue City:-)ee to mam do Ciebie blisko:-) ja na ochocie niedaleko zachodniego
No własnie moja mama tez sporo czasu palila, rzucila dopiero w wieku 50 lat, a przeciez mam az czworo rodzenstwano własnie tez się nad tym zastanawiałam i ojciec mój palił jak lokomotywa a jednak jestem na tym świecie i moje rodzeństwo też więc mam nadzieję, że to nie będzie taką wielką przeszkodą i nam też się uda
co Ty mówisz? ja blue city widzę z okna:-)aaaaaaaa ja pracuję w Blue City:-)
ja badalam 3 tyg temu i po obciazeniu wzrosla mi 13 razy i lekarz stwierdzil hiperprolaktynemie czynnosciowa i przepisal mi Bromergondziewczyny badała któraś prolaktyne z obciążeniem??
mi wzrosła 8,8 to chyba też niedobrze??ja badalam 3 tyg temu i po obciazeniu wzrosla mi 13 razy i lekarz stwierdzil hiperprolaktynemie czynnosciowa i przepisal mi Bromergon
podobno miedzi 5 a 10 jest dobrze ale nie pamietam musialabys poczytac na jakis stronkach w internecie. A co lekarz na to??mi wzrosła 8,8 to chyba też niedobrze??