• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla no to powodzenia.moj tez niestety pali...dlugo.z drugiej strony tu wszystkim palaczom nie przeszkadza to zajsc w ciaze.tak sobie o tym w wakacje myslalam bo faceci kopcili jak kominy a kazdy dzieciaty.siostra mojego chlopaka pali nawet w ciazy,jej chlopak tez i kurcze tez pozachodzili.chyba ci co tak sie trzesa i dmuchaja na zimne (jak my) tylko walcza.dobra spadam w koncu dol odkurzac i jedzenie robic.
Jeszcze nie odkurzyłaś ;-)

reklama
hehhe oj my się śmiejemy ale postawić się na ich miejscu :-)
No właśnie
No ale raz sie moga poswiecić, skoro my tak ciagle sie badamy:happy:, fakt troche to dla nich pewnie stresujace
W sumie moja gin tez powiedziala że poczekamy jeszce ze 3 miesiace i wtedy ewentualnie zbadamy partnera. Narazie monitoruje cykl by wiedziec kiedy dokladnie mam owu, i swoja droga dowiedzialam sie przez to ze wypada ona u mnie dopiero ok 17 dc, a ja zawsze myslalam ze wczesniej, no i pewnie dlatego te wczesniejsze staranka nic nie dawaly

reklama
martilla no to powodzenia.moj tez niestety pali...dlugo.z drugiej strony tu wszystkim palaczom nie przeszkadza to zajsc w ciaze.tak sobie o tym w wakacje myslalam bo faceci kopcili jak kominy a kazdy dzieciaty.siostra mojego chlopaka pali nawet w ciazy,jej chlopak tez i kurcze tez pozachodzili.chyba ci co tak sie trzesa i dmuchaja na zimne (jak my) tylko walcza.dobra spadam w koncu dol odkurzac i jedzenie robic.
no własnie tez się nad tym zastanawiałam i ojciec mój palił jak lokomotywa a jednak jestem na tym świecie i moje rodzeństwo też więc mam nadzieję, że to nie będzie taką wielką przeszkodą i nam też się uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry