reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla no to powodzenia.moj tez niestety pali...dlugo.z drugiej strony tu wszystkim palaczom nie przeszkadza to zajsc w ciaze.tak sobie o tym w wakacje myslalam bo faceci kopcili jak kominy a kazdy dzieciaty.siostra mojego chlopaka pali nawet w ciazy,jej chlopak tez i kurcze tez pozachodzili.chyba ci co tak sie trzesa i dmuchaja na zimne (jak my) tylko walcza.dobra spadam w koncu dol odkurzac i jedzenie robic.
Jeszcze nie odkurzyłaś ;-)

reklama
hehhe oj my się śmiejemy ale postawić się na ich miejscu :-)
No właśnie
No ale raz sie moga poswiecić, skoro my tak ciagle sie badamy:happy:, fakt troche to dla nich pewnie stresujace
W sumie moja gin tez powiedziala że poczekamy jeszce ze 3 miesiace i wtedy ewentualnie zbadamy partnera. Narazie monitoruje cykl by wiedziec kiedy dokladnie mam owu, i swoja droga dowiedzialam sie przez to ze wypada ona u mnie dopiero ok 17 dc, a ja zawsze myslalam ze wczesniej, no i pewnie dlatego te wczesniejsze staranka nic nie dawaly

reklama
martilla no to powodzenia.moj tez niestety pali...dlugo.z drugiej strony tu wszystkim palaczom nie przeszkadza to zajsc w ciaze.tak sobie o tym w wakacje myslalam bo faceci kopcili jak kominy a kazdy dzieciaty.siostra mojego chlopaka pali nawet w ciazy,jej chlopak tez i kurcze tez pozachodzili.chyba ci co tak sie trzesa i dmuchaja na zimne (jak my) tylko walcza.dobra spadam w koncu dol odkurzac i jedzenie robic.
no własnie tez się nad tym zastanawiałam i ojciec mój palił jak lokomotywa a jednak jestem na tym świecie i moje rodzeństwo też więc mam nadzieję, że to nie będzie taką wielką przeszkodą i nam też się uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry