Robale
Fanka BB :)
samą prawdę napisałam,Robale jak mi się podoba to co napisałaś skąd pochodzisz:-) jak to czytam to mi się sama gęba śmieje:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
samą prawdę napisałam,Robale jak mi się podoba to co napisałaś skąd pochodzisz:-) jak to czytam to mi się sama gęba śmieje:-)

o dzięki niedaleko tam kiedyś mieszkałam tzn przy Rakowieckiej:-)badanie nasienia? niestety na NFZ tego nie robią, ale na rakowieckiej jest klinika INVIMED wejdz na ich stronke i poczytaj
hehe no tekst mnie rozwala na łopatki:-)samą prawdę napisałam,![]()
na ktorej sronce jes tten teks chetnie bym sie posmialahehe no tekst mnie rozwala na łopatki:-)

no proszę ;-) a teraz na jakiej dzielnicy urzędujesz?o dzięki niedaleko tam kiedyś mieszkałam tzn przy Rakowieckiej:-)
Fajnie że napisałam coś co bawi czy rozśmiesza innych;-)hehe no tekst mnie rozwala na łopatki:-)
Mama 2010 gratulacje oczywiscie i powodzenia dalej;-)u koleżanki Robale pod avatarem;-)na ktorej sronce jes tten teks chetnie bym sie posmiala![]()
aaa... to juz wszystko jasneu koleżanki Robale pod avatarem;-)