mmm...
Fanka BB :)
a co to za praca??Czesc Laseczki!!!
Wlasnie wrocilam z rozmowy i poszlo mi super odrazu babeczka zaproponowala mi drugi etapna ktory ide jutro lub srode.
Ale sie ciesze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co to za praca??Czesc Laseczki!!!
Wlasnie wrocilam z rozmowy i poszlo mi super odrazu babeczka zaproponowala mi drugi etapna ktory ide jutro lub srode.
Ale sie ciesze![]()
a gdzie w Wawie można zrobić i czy na NFZnie mówiła nic, bo kazała najpierw zrobić badanie nasienia i tyle się dowiedziałam , a mało tego w gabinecie była jeszcze pielegniarka i latała w kółko i mnie rozpraszała więc połowe z tego co miałam zapytać przez nią zapomniałam
ale już właśnie męża zapisałam na badanie nasienia na jutro he nie spodziewał się ,że tak szybko to załatwię![]()
w miedzynarodowej firmie w dziale logistyki do obslugi rynku angielskiego, bardzo mi zalezy zeby ja dostac ale nie wiem czy to nie pokrzyzuje o kilka miesiecy staran o fasolke, no zobaczymy, jak ja dostane to bede sie martwic, narazie poko co czekam zeby zrobic tesciora w tym tygodniua co to za praca??
badanie nasienia? niestety na NFZ tego nie robią, ale na rakowieckiej jest klinika INVIMED wejdz na ich stronke i poczytaja gdzie w Wawie można zrobić i czy na NFZ
ciekawa praca ;-)w miedzynarodowej firmie w dziale logistyki do obslugi rynku angielskiego, bardzo mi zalezy zeby ja dostac ale nie wiem czy to nie pokrzyzuje o kilka miesiecy staran o fasolke, no zobaczymy, jak ja dostane to bede sie martwic, narazie poko co czekam zeby zrobic tesciora w tym tygodniu
trzymam kciuki za drugi etap:-)w zwiazku z druga rozmowa zdecydowalam sie poczekac z testowaniem do po rozmowie zeby enetualnie nie popsuc sobie humoru zatem nici z testu jutro ;-)
no to super!! powodzenia jutro!!w miedzynarodowej firmie w dziale logistyki do obslugi rynku angielskiego, bardzo mi zalezy zeby ja dostac ale nie wiem czy to nie pokrzyzuje o kilka miesiecy staran o fasolke, no zobaczymy, jak ja dostane to bede sie martwic, narazie poko co czekam zeby zrobic tesciora w tym tygodniu