reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ech własnie nie mogę działać teraz bo mąż ma jutro te badanie i musi zachować jak to pani powiedziała wstrzemięźliwość :-) a ja dostałam leki które dopochwowo muszę brać przez tydzień i w tym czasie też nie możemy się przytulać, tak więc cykl spisuję na straty ... chyba że udało się już w co wątpię....
ty to agentka jestes:rofl2: a tak poza tym to mam wrazenie ze najberdaziej bezstersowa osoba jestes jesli chodzi o ten watek.ha ha.i chyba zadna po tak krotkim okresie starania(bo wy niedlugo o ile pamietam) nie zaciagnela swojego na badania nasienia.Mam ogromna nadzieje ze to badanie nic zlego nie wykaze (u siebie tez sie o to modle!).moj gin powiedzial ze w 40 % wina lezy po stronie facetow...

a z innej beczki to nagle zachcialo mi sie kawy mrozonej z lodami....:happy2:zawsze taka kupuje ale chyba da sie samemu zrobic?Ide szukac na necie i powroce do zaczetego odkurzania.odkad jest forum ,moj dom jest bardzo zaniedbany...

reklama
ty to agentka jestes:rofl2: a tak poza tym to mam wrazenie ze najberdaziej bezstersowa osoba jestes jesli chodzi o ten watek.ha ha.i chyba zadna po tak krotkim okresie starania(bo wy niedlugo o ile pamietam) nie zaciagnela swojego na badania nasienia.Mam ogromna nadzieje ze to badanie nic zlego nie wykaze (u siebie tez sie o to modle!).moj gin powiedzial ze w 40 % wina lezy po stronie facetow...

a z innej beczki to nagle zachcialo mi sie kawy mrozonej z lodami....:happy2:zawsze taka kupuje ale chyba da sie samemu zrobic?Ide szukac na necie i powroce do zaczetego odkurzania.odkad jest forum ,moj dom jest bardzo zaniedbany...

dzięki eijf :-) ale się uśmiałam z tego zdania heheh no tak chyba jestem pierwsza która męza ciągnie na takie badanie:-) ale powiem Ci ,że dobrze wyszło że ma zrobić to badanie bo mąż mój niestety pali od kilku lat a u palaczy nasienie jakościowo spada chyba o 30% takze dziś chyba całą noc będę się modlić za dobre wyniki! a co do tego że najbardziej bezstresowo podchodzę to chyba racja:-) ale ciężko mi wyluzować więc ja nie wiem po czym wnosisz że jak się nie denerwuję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry