reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To chociaz mam nadzieje ze mi sie uda w tym nastepnym po Was;-)
oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciaza:zawstydzona/y:Jak dotad tylko mazia sie tu pokazuje.no ale rozumiem te pozostale jak najbardziej.
pewnie ze byloby super gdyby tak kazdej sie tu udalo.gdybysmy w koncu wszystkie o czym innym zaczely pisac a na zawsze zostawily te cholerne dni plodne i owulacjie albo znienawidzona @!!!

wszystkie dziewczyny na forum,te nowe i te ktora brna tu od poczatku forum maja jeden cel.i ja im wszystkim zycze by w koncu sie udalo.no ale najbardziej zyczylabym sobie zeby te wlasnie z ktorymi sie dziele przezyciami od samego poczatku ,ktorym zdazylam zaufac ,zaciazyly w tym samym cyklu!Czy nie byloby super gdybysmy nastepnym razem pisaly juz o innych przezyciach?o tych zwiazanych z ciaza?byloby pieknie ale to taka naprawde optymistyczna wersja.

Eijf byloby super, naprawde super, w koncu kazda z nas tak bardzo czeka na to by w koncu pisac o naszych ciazowych przezyciach, bo w koncu ile mozna pisac o staraniach - przyszla @ ok skonczyla sie - czekam na owu - ok chyba sa dni plodne - staramy sie - czekam na testowanie - robie pierwszy test, duzo, duzo za wczesnie, wiem o tym, wiem ze najprawdopodbniej zobacze tylko jedna kreske, ale robie bo glupia podswiadomosc caly czas cos tam gada - no i jest oczywiscie jedna kreska - jestem zla na siebie, na test, na caly swiat, ale powtarzam sobie moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bylo za wczesnie - no wiec na drugi dzien robie kolejny i tak w kolko az w koncu przylazi ten malpiszon wstretny, ale co pocieszajace w tych moich wypocinach, ktoregos dnia bedzie zupelnie inaczej - bedzie pieknie - zobaczymy dwie kreseczki :tak:

a tak w nawiasie mowiac to siedzi babka w poczekalni ( bo ja tu widze wszystkich ) i trzyma na rekach takiego malego slodkiego bobaska i wlasnie mi moja szefowa powiedziala, ze to jej 9 dziecko :errr:

oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciaza:zawstydzona/y:Jak dotad tylko mazia sie tu pokazuje.no ale rozumiem te pozostale jak najbardziej.
pewnie ze byloby super gdyby tak kazdej sie tu udalo.gdybysmy w koncu wszystkie o czym innym zaczely pisac a na zawsze zostawily te cholerne dni plodne i owulacjie albo znienawidzona @!!!

Tym ktorym bedzie zalezalo na dalszej BB przyjazni nie pouciekaja:tak: ja pisze juz dwa lata z majowkami 2007 i to sa wspaniale dziewczyny:tak: widzialysmy sie juz nie raz w realu mimo dzielacych nas km:tak: i tu pewnie na tym watku tez tak bedzie wiele dziewczyn zwiaze sie mocno i bedzie pisala wspierala sie nadal:tak:

Eijf kochana Tobie również życzę szybkiego zafasolkowania, innym dziewczyną także. A naszej zielonce aby ujrzała te 2 wyraźne kreseczki. Powiem Wam, że ja Was nie opuszczę, przy Was pewnie zajdę to i przy Was chcę urodzić.

Eijf byloby super, naprawde super, w koncu kazda z nas tak bardzo czeka na to by w koncu pisac o naszych ciazowych przezyciach, bo w koncu ile mozna pisac o staraniach - przyszla @ ok skonczyla sie - czekam na owu - ok chyba sa dni plodne - staramy sie - czekam na testowanie - robie pierwszy test, duzo, duzo za wczesnie, wiem o tym, wiem ze najprawdopodbniej zobacze tylko jedna kreske, ale robie bo glupia podswiadomosc caly czas cos tam gada - no i jest oczywiscie jedna kreska - jestem zla na siebie, na test, na caly swiat, ale powtarzam sobie moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bylo za wczesnie - no wiec na drugi dzien robie kolejny i tak w kolko az w koncu przylazi ten malpiszon wstretny, ale co pocieszajace w tych moich wypocinach, ktoregos dnia bedzie zupelnie inaczej - bedzie pieknie - zobaczymy dwie kreseczki :tak:

a tak w nawiasie mowiac to siedzi babka w poczekalni ( bo ja tu widze wszystkich ) i trzyma na rekach takiego malego slodkiego bobaska i wlasnie mi moja szefowa powiedziala, ze to jej 9 dziecko :errr:
no wlasnie,o to chodzi!bylo fajnie pisac o tym ale to sie juz robi nudne!ja juz trzeci raz bede o tym samym i mam juz dosyc.podobnie pewnie jak wiele z nas!juz dawno o czym innym pisac mialam!juz dawno mialysmy gadac ktore wozki wpadly nam w oko!
no i widzisz,niektore sa takie plodne!eh,sily nie mam.ide bo znow w dola wpadne.jeszcze mi sie przypomnialo ze jutro do pracy.dobra uciekam na chwile poodkurzac w koncu ten dom...chociaz gore...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry