C
claudia4you
Gość
Hejka co tam u Was?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie robiłam, jeszcze mi brakuje wyników progesterony i eshadiolu, dopiero jutro będąnie znam sie.bedziesz musiala zapytac lekarza.tak najlepiej!A to anty tpo (tez dotycz tarczycy) nie robilas nie?ja niby hormony tarczycy mam ok a to wlasnie nie i teraz ide do endo.
z tego co sie zdazylam zorientowac to ta tarczyca moze troche namieszac ale na twoim miejscu na razie chyba bym na spokojnie poczekala.wszystkiego nie przewidzimy.Z drugiej strony wiem ze to anty tpo nie tylko utrudnia zajscie ale jak sie zajdzie to moze doprowadzac do poronien wiec ja sie ciesze ze cos tam posprawdzalam.Po prostu zdecydowalam sie na badania jak po raz kolejny nie wyszlo choc moj ginekolog mowil ze wszystko super.tego to on mi nawet nie kazal sprawdzac ale bylamw laboratorium i ona wymieniala co moze byc wazne i ja sie na wszystko zdecydowalam.Tak się zastanawiam czy te badania tarczycowe to nalezałoby zrobić jak się rozpoczyna starania... aby wszystko było jasne i klarowne, czy raczej jak starania nie przynosza efektu???
Eijf lekarze to dziwni ludzie...:-) W Wawie ciągle sie trąbi o tym, że takiego BabyBoom to jeszcze nie było... że nie ma gdzie rodzić, że lekarze prowadzący maja ręcę zwiazane i nie wiedzą co robić...
Pewnie pomyslicie, że stuknięta jestem, ale ja niebędąc w ciązy już sobie wybrałam lekarza prowadzącego... był z polecenia... poszłam do niego w lutym na badania, no i powiedziałam, ze niedługo chciałabym się zaczać starać o dzidzię.. był sympatyczny i dość rzeczowy, ale to co innego obcowanie ze Staraczką a z przyszłą Mamą!!!:-) Przynajmniej tak mi się wydaje...
;-)
a może to termometr się zaciął??nie jest jeszcze tak źle, byle nie spadła niżęj!!buuuu dziewczyny spadła tempka znowu... :-( no to już prawie pewne, że będzie @... a dzidzi nie będzie :-(
plamień ani @ jeszcze nie ma, podbrzusze pobolewa cały czas, wczoraj wzięłam dwie nospy i dzisiaj chyba też wezmę bo sie po niej lepiej czuję... Jak ja Wam zazdroszczę zielona i wisienka tych wyższych tempek;-)
kiciaq i wisienka chciałam zauważyć, że my wszystkie mamy 4 cykl staranek i 2 dni do spodziewanej @, idziemy łeb w łeb...
A widze, ze mamy nowa kolezanke, milo mi..........