reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zresztą przewidziałam ten spadek, mierząc wczoraj po 23. Wychodzi mi to samo co rano, z dokładnością prawie że do dwóch miejsc po przecinku :-p:rofl2: a może to termometr się zaciął??

trochę mnie kusi zrobić test, ale właściwie po co, skoro tempka sukcesywnie spada? ehhh już bym wolała żeby @ przyszła, niż to czekanie...

ja dopiero wróciłam z pracy, strasznie zmęczona jestem i niewyspana...

Taki spadek temp to jeszcze o niczym nie świadczy. :tak:

Ja pracuje w hurtowni alkoholi:) Siedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd:) Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...

emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem:(

nie jest jeszcze tak źle, byle nie spadła niżęj!!
mi dzisiaj znowu spadła więc chyba owu już blisko:) wiesz coś na temat prolaktyny?? ile powinna wzrosnąć po obciążeniu??
mmm dziękuję za pocieszenie :-) masz rację, różnie jest z tą tempką, jakaś tam nadzieja się we mnie tli... i stąd pomysł żeby zrobić test. Tym bardziej, że ostatnio jak miałam taką tempkę niską to już była @...

co do prolaktyny to ja Ci kochana nie pomogę niestety:-( nic nie wiem, żadnych badań nie robiłam oprócz przeciwciał toxo i cytomegalii. moze eijf będzie się lepiej orientować?? ona robiła dużo badań, pewnie lepiej wie. Eijf, pytanie do Ciebie!!!:happy:

Ja pracuje w hurtowni alkoholi:) Siedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd:) Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...

emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem:(
wisienka, zgadza się, ale ja trzymam kciuki, żeby to była fasolka u Ciebie!!! miałaś różne dziwne objawy typu zgaga, może to właśnie to?? i u mnie przy okazji też by mogła być :sorry2:

reklama
Oczy to Cię bolą bo szalałaś w sobotę :-D, opowiadaj jak tam było ;-)
A super, tylko fryzjerka mi taki wlosy zrobila, ze tego potem zmyc sie nie dalo :wściekła/y:. Wyszalalam sie dosc tak, wczoraj bylam oslabiona krew mi z nosa leciala, a w kosciele to mi sie na siedzaca w glowie krecilo, z wrazenia chyba
Napisalam ci cos na nk:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry