Robale
Fanka BB :)
Ja dopiero przyszlam z pracy, jakas spiaca jestem okropnie mnnie oczy bola, musze drugie zalozyc hybaA widze, ze mamy nowa kolezanke, milo mi..........
Oczy to Cię bolą bo szalałaś w sobotę
, opowiadaj jak tam było ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dopiero przyszlam z pracy, jakas spiaca jestem okropnie mnnie oczy bola, musze drugie zalozyc hybaA widze, ze mamy nowa kolezanke, milo mi..........
, opowiadaj jak tam było ;-)zresztą przewidziałam ten spadek, mierząc wczoraj po 23. Wychodzi mi to samo co rano, z dokładnością prawie że do dwóch miejsc po przecinkua może to termometr się zaciął??
trochę mnie kusi zrobić test, ale właściwie po co, skoro tempka sukcesywnie spada? ehhh już bym wolała żeby @ przyszła, niż to czekanie...
ja dopiero wróciłam z pracy, strasznie zmęczona jestem i niewyspana...

mmm dziękuję za pocieszenie :-) masz rację, różnie jest z tą tempką, jakaś tam nadzieja się we mnie tli... i stąd pomysł żeby zrobić test. Tym bardziej, że ostatnio jak miałam taką tempkę niską to już była @...nie jest jeszcze tak źle, byle nie spadła niżęj!!
mi dzisiaj znowu spadła więc chyba owu już bliskowiesz coś na temat prolaktyny?? ile powinna wzrosnąć po obciążeniu??

wisienka, zgadza się, ale ja trzymam kciuki, żeby to była fasolka u Ciebie!!! miałaś różne dziwne objawy typu zgaga, może to właśnie to?? i u mnie przy okazji też by mogła byćJa pracuje w hurtowni alkoholiSiedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd
Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...
emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem![]()

Ja pracuje w hurtowni alkoholiSiedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd
Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...
emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem![]()

dziewczynki ale Wy kochane jesteścieTaki spadek temp to jeszcze o niczym nie świadczy.![]()
. Na tym forum to najbardziej nie my same w siebie wierzymy, ale wszystkie inne forumki
buziaki dla Wasja zawsze chciałam pracować z ludźmi, nigdy się nie widziałam za biurkiem, nie mam do tego głowyPapierki to coś co ja uwielbiam![]()

dziewczynki ale Wy kochane jesteście. Na tym forum to najbardziej nie my same w siebie wierzymy, ale wszystkie inne forumki
buziaki dla Was
no i bardzo dobrze tak trzeba
ja sie wykoncze tyle czekac z kazdym dniem coraz bardziej niecierpliwa jestem:-A super, tylko fryzjerka mi taki wlosy zrobila, ze tego potem zmyc sie nie daloOczy to Cię bolą bo szalałaś w sobotę, opowiadaj jak tam było ;-)
. Wyszalalam sie dosc tak, wczoraj bylam oslabiona krew mi z nosa leciala, a w kosciele to mi sie na siedzaca w glowie krecilo, z wrazenia chyba