• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zresztą przewidziałam ten spadek, mierząc wczoraj po 23. Wychodzi mi to samo co rano, z dokładnością prawie że do dwóch miejsc po przecinku :-p:rofl2: a może to termometr się zaciął??

trochę mnie kusi zrobić test, ale właściwie po co, skoro tempka sukcesywnie spada? ehhh już bym wolała żeby @ przyszła, niż to czekanie...

ja dopiero wróciłam z pracy, strasznie zmęczona jestem i niewyspana...

Taki spadek temp to jeszcze o niczym nie świadczy. :tak:

Ja pracuje w hurtowni alkoholi:) Siedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd:) Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...

emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem:(

nie jest jeszcze tak źle, byle nie spadła niżęj!!
mi dzisiaj znowu spadła więc chyba owu już blisko:) wiesz coś na temat prolaktyny?? ile powinna wzrosnąć po obciążeniu??
mmm dziękuję za pocieszenie :-) masz rację, różnie jest z tą tempką, jakaś tam nadzieja się we mnie tli... i stąd pomysł żeby zrobić test. Tym bardziej, że ostatnio jak miałam taką tempkę niską to już była @...

co do prolaktyny to ja Ci kochana nie pomogę niestety:-( nic nie wiem, żadnych badań nie robiłam oprócz przeciwciał toxo i cytomegalii. moze eijf będzie się lepiej orientować?? ona robiła dużo badań, pewnie lepiej wie. Eijf, pytanie do Ciebie!!!:happy:

Ja pracuje w hurtowni alkoholi:) Siedzę przy kompie, wklepuję zamówienia, odbieram telefony, układam papierki itd:) Ogólnie miła i przyjemna praca tylko trocchę nudno...

emilchen moje wysokie temperatury mogą byc spowodowane tym wirusem:(
wisienka, zgadza się, ale ja trzymam kciuki, żeby to była fasolka u Ciebie!!! miałaś różne dziwne objawy typu zgaga, może to właśnie to?? i u mnie przy okazji też by mogła być :sorry2:

reklama
Oczy to Cię bolą bo szalałaś w sobotę :-D, opowiadaj jak tam było ;-)
A super, tylko fryzjerka mi taki wlosy zrobila, ze tego potem zmyc sie nie dalo :wściekła/y:. Wyszalalam sie dosc tak, wczoraj bylam oslabiona krew mi z nosa leciala, a w kosciele to mi sie na siedzaca w glowie krecilo, z wrazenia chyba
Napisalam ci cos na nk:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry