reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zielona testowalas ponownie?ja mam @dostac w srode lub w czwartek jak nie przyjdzie to testuje w piatek bo mam imieninki;-):-)acha to moj 2 cykl staranek z tym ze ja staram sie tylko 1 dzien w miesiacu:happy2:

To rzeczywiscie trudno wstrzelic sie:tak: ale co sie nie robi dla tych kiteczek:-D, na 28 dni pl wyliczaja plus/minus dni kiedy na dziewczynke chcesz to Ci podam linka:-)

Zawsze mialm owu w 15 dc, w tamtym miesiacu ostatni raz bylo 13 rano i nic nie wyszlo:baffled: a teraz pociagnelismy do 14 dc rano:sorry2: no i nie wiem czy ta owu juz byla bo skoku jeszcze tempki nie bylo:baffled:

oby Ci sie udalo:-)acha dziewczynki chcialam Wam powiedziec ze pamietam u mnie pierwszym objawem 2 ciazy byl bol zebow ale nie pojedynczyvh ale ogolne wszystkich:tak:i teraz tez tak mam:-p

No właśnie... ja tez należę do grupy tych niecierpliwców... najchętniej chcialabym wiedziec czy przypadkiem oby w tym cyklu nie będę w ciąży...
Zaraz przypomina mi się słynny moment filmu Lejdis... gdzie jedna z lasek stwierdza, ze jest w ciąży... od kilku minut... :-)

cześć dziewczyny mam wyniki hormonow tarczycy sasuper!! prolaktyna 12,1 a po obciążeniu 107,3 nie wiem czy to dobrze??
a jakie robilas na tarczyce?bo ja tsh,fh3 ,fh4 i anty tpo.te trzy pierwsze byly w porzadku tylko to anty tpo tragicznie wyszlo:(
co do prolaktyny to dobrze ale to drugie po obciazeniu to nie wiem?

reklama
a jakie robilas na tarczyce?bo ja tsh,fh3 ,fh4 i anty tpo.te trzy pierwsze byly w porzadku tylko to anty tpo tragicznie wyszlo:(
co do prolaktyny to dobrze ale to drugie po obciazeniu to nie wiem?
robiłam tsh- wyszło 2,62 norma jest 0,3-4 i Fh4 wyszło 14,1 norma 7- 18czyli chyba dobrzeprolaktyna przed obciążeniem tez dobrze a co do tej po obciążeniu sa rozbierzne zdania w jednym źródle czytałam że powinna wzrosnąć 5 razy a w innym że dopiero jak wzrośnie powyżej 10 razy jest źle mi wzrosła 8,8 więć sama nie wiem co myśleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry