reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny, powiem Wam, ze ja mam jeszcze 3 dni do owulacji, a już normalnie wariuję... nie wiem jak ja wytrzymam póxniej te kolejne 14 dni oczekiwania na rezultaty...

Coś tak czuję, że przy mojej zajawce i spinaniu się tak szybko z brzuchem chodzić nie będę...:-pchoć podświadomie mam nadzieję, że nie będą to wieki...

A jak Wy Kochane? Długo się staracie? Jak Wy wytrzymujescie te następne dni po owulacji???

Oj ciezko wytrzymac te kolejne dni, mi jeszce 6 dni do testowania pozostaje i juz sie normalnie nie moge, ale nie licze na ten cykl bo chyba nic z tego bo owu przyszla pozno. no ale jesli nie ten to moze kolejny 5 cykl staranek bedzie owocny

reklama
Dziewczyny,

ja to narazie podchodzę na spokojnie (choć nie powiem... ciągle o tym myślę... :-)), na spokojnie w sensie, że nie mierzę temperatury, nie robię testów owulacyjnych, a że cykl mam zazwyczaj 28-mio dniowy to mierzę w środek... ale jak będzie to przecież tego nigdy nie wiadomo...

Kochane, tak to już jest, że musimy się napracować aby mieć to co chcemy... ale jestem pewna, że w końcu wszystkie będziemy miały te 2 kreseczki... a potem dzidziula...

Ja jakoś w tym cyklu miałam jeden dzień totalnego doła a teraz pogodziłam się z myślą, ze znów nie wyszło... Jak już kiedyś pisałam to jest mój 4 cykl stranek ale 2 taki na poważnie z mierzeniem temperatur, obserwacja śluzu itd. Ja podchodzę do tego tak: do 3 razy sztuka i przyjmuję, ze 5 cykl starań to będzie 3 taki na poważnie:)

A co do obserwacji to znów pojawił się u mnie ten biały, serowaty sluz...Acha i chyba w piątek i wczoraj miałam zgagę... Nie jestem pewna bo nigdy czegos takiego nie miewałam ale czułam takie dziwne pieczenie w przełyku... Tak chyba odczuwa się zgagę?

Ja jak narazie drugi cykl staran wypatruje owu ktorej jak narzie nie ma staramy sie o dziewczynke:tak:

No własnie Kochane... a płeć dzidziula ma dla Was jakieś znaczenie??? Dla tych Mam, które już pewnie mają Synka bądź Córeczkę na pewno tak, ale dla nas takich zupełnie początkujących...

Nie wiem dlaczego i czy to moralne, ale ja jakoś chciałabym miec chyba najpierw Synka...:happy2:

No własnie Kochane... a płeć dzidziula ma dla Was jakieś znaczenie??? Dla tych Mam, które już pewnie mają Synka bądź Córeczkę na pewno tak, ale dla nas takich zupełnie początkujących...

Nie wiem dlaczego i czy to moralne, ale ja jakoś chciałabym miec chyba najpierw Synka...:happy2:

My raczej z przyczyn od nas niezaleznych staramy sie o dziewczynke:sorry2: Wcale tez nie przeszkadzaloby mi miec dwoch smykow jednego juz mam:-)

reklama

Osobiście dla mnie ma, zawsze marzyłam o synu i mój mąż tym bardziej, ale jeśli będzie córcia też się będę cieszyć. Mieć takiego małego Martinka to ja już bym chciała. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry