reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkie Staraczki...

pomyślałam, śe dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Wszystkim Staraczkom, które osiagnęły cel GRATULUJĘ, te co nadal próbują wspieram z całego serducha...

Marzi55
Witamy
I zyczymy szybkiego doczekania sie bobaska. Który to dzien cyklu u ciebie?

reklama
kiciaq nawet tyle samo dni do @ nam zostało:)
Mi nadal coś jeździ w żołądku i w dodatku brzuch mnie boli jak na @... No i znowu te dziwne brązowo-żółte uławy sie pojawiły... Juz sama nie wiem co mam myśleć...
A Ty kiciaq kiedy testujesz?

Kochane,

dziękuję za tak ciepłe przyjęcie... zniknęłam na chwilkę na lunch... a tu tyle wypowiedzi... cieszę się bardzo, że trafiłam do tak ciepłego grona...

Coś więcej o mnie... dziś 11 dzień cyklu, dopiero pierwsze podejście... choć myślę, że w ciąży urojonej jestem od dawien dawna... żartuję oczywiście :-)

Na ulicy an widok wszystkich przyszłych Mam jak i tych obecnych sciska mnie w brzuchu... do tej pory nie próbowaliśmy... bo zawsze coś... a to nowa praca, a to wyjazd na wakacje, a to jeszcze trzeba trochę zarobić... no ale nareszcie nadeszła ta chwila...:tak:

Wisienko kochana, jak Ty się męczysz. Brałaś może jakieś tabletki na brzuch. Kurcze szkoda mi Ciebie.
Marzi, Ty również będziesz chodzić najpierw z brzuszkiem a później z wózeczkiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry