reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja nie wiem kiedy mam testowac. Dzis jest moj 10 dpo i mnie boli podbrzusze od tygodnia i sie powiekrzyl troszke i chcialabym najszybciej ale nie chce za wczesnie zeby tracic testy. Co radzicie? Czekac do piatku?
aaa i przez to ze mam taki napecznialy brzuch to siku wciaz latam chociaz nie pije az tak duzo, chyba jutro rano zrobie ten tescik bo przeciez umre do piatku z niecierpliwosci :rofl2:

reklama
Jezu jak mnie mdli... Masakra... A dziś pracuje do 16:( Jeszcze tyle godzin muszę tu siedzieć... Mam nadzieję, że ten wirus nie będzie mnie długo prześladował....
Chyba zaczęły się bóle podbrzusza zapowidające zbliżającą się @...

Ciekawe jak to jest z tym bólem brzucha u Ciebie kiciaq.
Mnie też boli tak jak Ciebie, hehe tyle że u mnie to się mocno brzuch zaokrąglił, piersi urosły. Tak to widać że domownicy zauważyli i od razu powiedzieli że w ciąży jestem, ale zobaczymy.
Eijf wracaj szybko od lekarza,

niby anatomicznie wszystko jest ok, ale jakas musi byc chyba przyczyna :baffled: no nie wiem nie mialam tak zawsze, ale od jakiegos roku mam takie pobolewania w dole brzucha od owu do samego malpiszona, nie mowie nic jesli jest to tylko takie cmienie przychodzace i odchodzace, ale w niektorcyh cyklach i w tym np tez to jest po prostu ciagly bol, jakies skurcze, rozkurcze :baffled: sama nie wiem

Jezu jak mnie mdli... Masakra... A dziś pracuje do 16:( Jeszcze tyle godzin muszę tu siedzieć... Mam nadzieję, że ten wirus nie będzie mnie długo prześladował....
Chyba zaczęły się bóle podbrzusza zapowidające zbliżającą się @...

Wlasnie z tymi bolami to jest roznie, bolec moze i na @ i na fasolke, ja tam sie w zadne moje bole staram nie zaglebiac bo juz sie glupia robie:confused: i jak kiedys probowalam cos tam z nich wyczytywac tak teraz wole po prostu nic nie myslec, ze moze tak boli bo to czy tamto :baffled: w tym cyklu bardzo mnie boli i tez mnie to denerwuje juz bo meczy mnie to troche, jesli @ ma przyjsc to mam tylko nadzieje, ze przylezie przed moimi wakacjami i w pierwszych dniach urlopu bede miec tylko koncowke, a nie @ pelna para:baffled:

Witam wszystkie Staraczki...

pomyślałam, śe dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Wszystkim Staraczkom, które osiagnęły cel GRATULUJĘ, te co nadal próbują wspieram z całego serducha...

Marzi55

Ostatnia edycja:

pomyslałam, ze dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Wszystkim Staraczkom, które osiagnęły cel GRATULUJĘ, te co nadal próbują wspieram z całego serducha...

Marzi55
Witaj Marzi55 mam nadzieje ze uda ci sie jak najszybciej. Od kiedy dokladnie zamirzasz zaczac staracka? Ktory to twoj dc?

Marzi55 witamy serdecznie:) Trzymam kciukiżeby Ci się udało jak najszybciej zafasolkować. Napisz coś o sobie, który dzień cyklu, czy mierzysz tempke,robisz testy owu itd? I wstaw jakiś suwaczek:)

pomyślałam, śe dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Marzi55

Witamy witamy i szybkiego zafasolkowania zyczymy

reklama

Marzi55

Hej, witaj na forum obys jak najszybciej dolaczyla do zafasolkowanych, a my razem z Toba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry