reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja raczej nie wierzę, że to objawy fasolki:( Zbyt piękne żeby mogło być prwdziwe. Poza tym wolę sie psychicznie nastawić na @ i później miło sie rozczarować... Chociaż wiem, ze jak przyjdzie ta wredna @ to będę ryczeć... Ale niestety czuję, ze przyjdzie... W 11dpo na teście nie pojawił sie nawet cień cienia więc raczej w ciąży nie jestem...:(

Ja raczej nie wierzę, że to objawy fasolki:( Zbyt piękne żeby mogło być prwdziwe. Poza tym wolę sie psychicznie nastawić na @ i później miło sie rozczarować... Chociaż wiem, ze jak przyjdzie ta wredna @ to będę ryczeć... Ale niestety czuję, ze przyjdzie... W 11dpo na teście nie pojawił sie nawet cień cienia więc raczej w ciąży nie jestem...:(
Wisienka ja juz kiedy spisalam ze 5 dni przed @ na tescie wychodza 2 kreseczki tylko u 62% dziewczyn, 4 dni przed 78%, 3 dni przed @ 87% a 2 dni przed 98% wiec sznase sa!!!

reklama
No pewnie ze są szanse, pewnie lepiej się nie nastawiać psychicznie bo póżniej będzie przykro ale same wiecie jak to jest, nadzieja zawsze jest :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry