Robale
Fanka BB :)
A Wy kiedy testujecie ?wg moich obliczeń to będzie 14 wrzęnia jeśli się nie pomyliłam w obliczeniach![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Wy kiedy testujecie ?wg moich obliczeń to będzie 14 wrzęnia jeśli się nie pomyliłam w obliczeniach![]()
Nic nie szkodzipytalam bo moze nie daleko ode mnie a jezeli o ta granice chodzi to jednak daleko
[/QUOTE
Szkoda![]()
A Wy kiedy testujecie ?
bo za jakies dwa tygodnie
Ja nie wiem kiedy mam testowac. Dzis jest moj 10 dpo i mnie boli podbrzusze od tygodnia i sie powiekrzyl troszke i chcialabym najszybciej ale nie chce za wczesnie zeby tracic testy. Co radzicie? Czekac do piatku?A Wy kiedy testujecie ?
Wisienka ja juz kiedy spisalam ze 5 dni przed @ na tescie wychodza 2 kreseczki tylko u 62% dziewczyn, 4 dni przed 78%, 3 dni przed @ 87% a 2 dni przed 98% wiec sznase sa!!!Ja raczej nie wierzę, że to objawy fasolkiZbyt piękne żeby mogło być prwdziwe. Poza tym wolę sie psychicznie nastawić na @ i później miło sie rozczarować... Chociaż wiem, ze jak przyjdzie ta wredna @ to będę ryczeć... Ale niestety czuję, ze przyjdzie... W 11dpo na teście nie pojawił sie nawet cień cienia więc raczej w ciąży nie jestem...
![]()
Możesz już chyba zrobić test.Ja nie wiem kiedy mam testowac. Dzis jest moj 10 dpo i mnie boli podbrzusze od tygodnia i sie powiekrzyl troszke i chcialabym najszybciej ale nie chce za wczesnie zeby tracic testy. Co radzicie? Czekac do piatku?
Wisienka ja juz kiedy spisalam ze 5 dni przed @ na tescie wychodza 2 kreseczki tylko u 62% dziewczyn, 4 dni przed 78%, 3 dni przed @ 87% a 2 dni przed 98% wiec sznase sa!!!
nigdy ale to nigdy nie nalezy tracic nadzieji mozna sie troche przygotowywac na niepowodzenie ale w fasolke nie nalezy watpic
No pewnie ze są szanse, pewnie lepiej się nie nastawiać psychicznie bo póżniej będzie przykro ale same wiecie jak to jest, nadzieja zawsze jestJa raczej nie wierzę, że to objawy fasolkiZbyt piękne żeby mogło być prwdziwe. Poza tym wolę sie psychicznie nastawić na @ i później miło sie rozczarować... Chociaż wiem, ze jak przyjdzie ta wredna @ to będę ryczeć... Ale niestety czuję, ze przyjdzie... W 11dpo na teście nie pojawił sie nawet cień cienia więc raczej w ciąży nie jestem...
![]()