reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Póki co dobrze, od rana kwaśne za mną chodzi :-D, zobaczymy nie ma co chwalić dnia, tylko podbrzusze nadal mnie boli :-(, ach chociaż to dobrze że objawy jakieś są.

Tym bolem to sie nie martw jak pobolewa a nie mocno boli i jak nie ma plamien to moze poprostu macica domek dla dzidzi powieksza mnie tak do trzeciego miesiaca pobolewala wlasnie tak jakbym miala @ dostac:sorry2:

Ide sie brac za pranie mam chyba ze trzy pralki:baffled::baffled::baffled: no i zakupy oczywiscie:baffled:, bede zagladac, milego dnia dziewczynki;-)

reklama
Wisienka przykre to bo takie chorobska zoladkowe to najgorsze paskudztwa:baffled: kuruj sie kochana i wracaj do formy szybciutko :tak:

Zielona fajnie, ze tak do tego podchodzisz :-D ja w sumie tez nie lamie sie tak kompletnie bo w zeszlym miesiacu jak sie nie udalo to mowilam, a ze nawet dobrze bo do polski jechalam wiec tu jakies piwko tam piwko, teraz na wakacje jedziemy wiec tez bedzie sie mozna pobawic, nie przecze, ze byloby jednak fajnie poleciec juz w trojke no ale nie nastawiam sie na to za bardzo, a co do badan to tez sobie chce zrobic po powrocie z urlopu wybiore sie do lekarza, albo moze nawet prosto do kliniki planowania rodziny, w sumie to mam nadzieje, ze lekarz mnie nie oleje bo na pewno musze znalezc przyczyne tych moich ciaglych boli:baffled: no bo to nie jest normalne, ze mnie od owu do @ ciagle brzuch boli, zazwyczaj jest to takie cmiacy bol da sie przezyc, no ale w tym miesiacu naprwde moge powiedziec ze brzuch mnie boli, a nie tylko cmi i nie jest to zbyt przyjemne, niby na usg wszystko ok wiec nie wiem co moze byc przyczyna, hormony?? mozliwe to zeby powodowaly taki bol brzucha??

Ciekawe jak to jest z tym bólem brzucha u Ciebie kiciaq.
Mnie też boli tak jak Ciebie, hehe tyle że u mnie to się mocno brzuch zaokrąglił, piersi urosły. Tak to widać że domownicy zauważyli i od razu powiedzieli że w ciąży jestem, ale zobaczymy.
Eijf wracaj szybko od lekarza,

Ciekawe jak to jest z tym bólem brzucha u Ciebie kiciaq.
Mnie też boli tak jak Ciebie, hehe tyle że u mnie to się mocno brzuch zaokrąglił, piersi urosły. Tak to widać że domownicy zauważyli i od razu powiedzieli że w ciąży jestem, ale zobaczymy.
Eijf wracaj szybko od lekarza,
wiem zetestowac w dniu spodziewanej @ ale kiedy to jest bo juz nie moge sie doczekac twojego wyniku bo z tego co piszesz to duzo wskazuje na dwie kreseczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry