reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zielona a co listą testujących? Chyba, że w tym miesiącu ktoś inny liste zrobi:) Jakby co ja testuje jutro czyli 25.08. Mijają nam 4 miesiące od ślubu moze dostaniemy taki piękny prezent w postaci 2 kreseczek:)
Dziewczyny wpisujcie daty kiedy zamierzacie testować:)

kiciaq nawet tyle samo dni do @ nam zostało:)
Mi nadal coś jeździ w żołądku i w dodatku brzuch mnie boli jak na @... No i znowu te dziwne brązowo-żółte uławy sie pojawiły... Juz sama nie wiem co mam myśleć...
A Ty kiciaq kiedy testujesz?

Wisienko ja juz wczoraj testowalam i niestety jedna krecha:-( a raczej ufam temu testowi wiec sadze, ze sie nie pomylil, ale z drugiej storny owu sie u mnie chyba przesunela w tym cyklu bo pierwszy test pozytywny wyszedl dopiero w 15dc no i jeszcze w 16dc byl pozytywny wiec owu mogla byc dopiero gdzies w 17, 18 dc ( o ile wogole byla ) takze @ o ile przylezie to pewnie tez pozniej, nie wedlug suwaczka, chociaz zawsze mialam wlasnie gdzies 29 dniowe cykle ( w tym miesiacy bylam przeziebiona wiec moglo sie poprzestawiac cos ) najgorzej, ze z B staralismy sie najbardziej w 14, 15, 16 i 17dc wiec jesli owu byla pozniej to plemniczki juz mogly byc slabe :-( ale zawsze wydawalo mi sie ze owu mialam jakos w 14, 15 dc testow uzywalam pierwszy raz, wiec nie bardzo wiedzialam co sadzic czy jakies wadliwe czy jak, ze wychodzily negatywnie, no ale faktycznie brzuch mnie zaczal tak na owu bolec dopiero w 16dc wiec no i ten test pozytywny wiec dosc pozno, no i obawaim sie ze juz plemniczki wszystkie byly wyeksploatowane:dry: takze test robilam wczoraj po poludniu chyba jakies 9 lub 10 dpo, ehh juz sie gubie w tym liczeniu :baffled: no nic nie nastawiam sie na fasolke za bardzo, aha i tez mam taki serowaty bialy, moze lekko zultawy sluz, nie duzo tego ale jednak cos :baffled: ale to tez zaden objaw:confused:

a co do staranek to u nas tak calkiem na serio 3 cykl , no ale ze przestalismy sie zabezpieczac 4 cykle temu to uwazam, ze czwarty, no i w miedzy czasie ta ciaza biochemiczna ( wlasnie pamietam, ze wtedy tez mialam taki sluz serowaty) nawet sie zastanawialam co to za paskudztwo, ale to zarowno mogl byc objaw ciazy, jak i zwykly przypadek, takze nie nakrecam sie

zielona a co listą testujących? Chyba, że w tym miesiącu ktoś inny liste zrobi:) Jakby co ja testuje jutro czyli 25.08. Mijają nam 4 miesiące od ślubu moze dostaniemy taki piękny prezent w postaci 2 kreseczek:)
Dziewczyny wpisujcie daty kiedy zamierzacie testować:)
Ja będe testowac w sobote 29.08
A co do plci ja bym chciala miec pierwsza dziewczynke, ale co bedzie to i tak bede mocno kchac:tak::tak:

Niektóre z Was widzę są nie tylko staraczkam, ale i Mamusiami... to dopiero musi być podwójne szczęście... tak jak np. Zielona Wampirzyca... :-)

Dziewczyny, powiem Wam, ze ja mam jeszcze 3 dni do owulacji, a już normalnie wariuję... nie wiem jak ja wytrzymam póxniej te kolejne 14 dni oczekiwania na rezultaty...

Coś tak czuję, że przy mojej zajawce i spinaniu się tak szybko z brzuchem chodzić nie będę...:-pchoć podświadomie mam nadzieję, że nie będą to wieki...

A jak Wy Kochane? Długo się staracie? Jak Wy wytrzymujescie te następne dni po owulacji???

Oj ciezko kochana, ciezko sa dziewczyny ktore czekaja z testowaniem do terminu @ lub krotko przed nia, ale sa i takie jak np ja:-D, Eijf i jak widze Wisienka rownierz w tym cyklu, ktore testuja juz od 9,10 dpo :-D ale ja to niecierpliwiec jestem i chcialabym wszystko juz :-D a tu niestety tak dobrze nie ma :rofl2:

Marzi55 ja zaczynam pewnie niebawem 5 cykl staranek...jesteśmy tu prawie wszystkie na podobnym etapie- kilka dziewczyn, które wspólnie ze mną zaczynały ten wątek już zafasolkowało..pozostałą z nami mazia i sandrahaha, które też zaszły w ciążę niedawno...

zielona testowalas ponownie?ja mam @dostac w srode lub w czwartek jak nie przyjdzie to testuje w piatek bo mam imieninki;-):-)acha to moj 2 cykl staranek z tym ze ja staram sie tylko 1 dzien w miesiacu:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry