Ren
Bedzie dobrze
Hej dziewczyny mamy jakieś fasolki??? Bo nadrobić Was na pewno nie nadrobię.
U mnie ok.W czwartek miałam plamienie z krwi(jakieś 5 kropelek) pozniej nic wiecej.Wiec postanowiłam wziaść nospę i się położyc(więcej krwi niebyło)Dzisiaj poszłam do mojego gina ale ten konował nie zrobił mi nawet usg pomimo moich plamień!!i zaniku apetytu,sennosci i tego ze nie latam juz na siusiu,nie zapominając o bolach brzucha i krzyża.Kazał czekac na dalszy rozwój sytuacji i przyjsc za 2 tyg.Nawet karty ciązy nie załozył.Czyli co spisał mnie i moje dziecko na straty? jutro postaram sie umówic do innego na prywatną wizytę.A jak coś sie bedzie działo odrazu biję na izbę.
Trzymam kciuki za wszystkie owulatki!
To moze rzeczywiscie lepiej dodatkowo innego lekarza odwiedzic i sie upewnic co i jak. A co do objawowo to co organizm to inaczej reaguje, moze bedziesz miala spokojna ciaze z mala iloscia dokuczajacych objawow ;-)
dziewczyny,zaraz zabiore sie za czytanie tego co pisalyscie.jesli chodzi o mnie to rano stwierdzialm ze sluzu jak na lekarstwo ale pozniej zobaczylam w koncu ten na ktory przewaznie czekamyczyli plodny rozciagliwy.Poza tym caly dzien bolalo mnie podbrzusze wiec moze rzeczywiscie owu zbliza sie.No a poki co test jeszcze negatywny.
No to koniecznie musisz zadzialac ;-) zycze owocnych nablizszych wieczorkow, moze sie uda i bedzie fasolka - czego szczerze zycze

.szkoda tylko ze ten sam lekarz nie zrobil tego dzis i czeka na ksae.smutna rzeczywistosc.No ale warto wydac te pieniadze dla zdrowia dziecka i twojego.Powodzenia