reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

marzi
faktycznie nie jesteś na bieżąco:-) miałam testować 4.09 ale od soboty mam @ także nowy cykl przede mną ;-)

a co do snów koleżance śniło się,że ja w ciąży:-) jak widać nie był to sen proroczy ;-)

reklama
marzi
faktycznie nie jesteś na bieżąco:-) miałam testować 4.09 ale od soboty mam @ także nowy cykl przede mną ;-)

no to dupa romana...:tak: kurde musze zacząć częściej czytac wszystko... tylko tyle tego ze ywmiękam... na szczęścię trochę nadrobiłam...
Aha i dołaczyłam jeszcze do testujących Syllwiię... bo chyba ona ma najbliższy termin testowania a no Biedroneczka;-)

Martilla, to teraz znowu intensywne wojaże się szykują...;-)

Agapas - 31 sierpnia (???)
Biedroneczka - 2 września
Scorpioniczkaa - 2 września
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
Agniesiar - 6 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września

Tak to narazie wygląda... dziewczyny dopisujcie się!!!;-) Następnie zrobimy listę zafasolkowanych!!!:rofl2::cool::-p

Ostatnia edycja:
Marzi
wystarczy,że przeczytasz to co na czerwono to będziesz wiedzieć kto ma @, kto dalej czeka , kto testuje itd ;-) nie musisz wszystkiego ogarniać.
Jeśli chodzi o intensywne wojaże to muszę przyznać ,że z miesiaca na miesiac zapał słabnie... także co ma być to będzie;-)

Marzi
wystarczy,że przeczytasz to co na czerwono to będziesz wiedzieć kto ma @, kto dalej czeka , kto testuje itd ;-) nie musisz wszystkiego ogarniać.
Jeśli chodzi o intensywne wojaże to muszę przyznać ,że z miesiaca na miesiac zapał słabnie... także co ma być to będzie;-)

Martilla, masz rację...w sumie po to wprowadzono ta zasadę... sama się zresztą do niej stosuję... pisze na czerwono, ale czytać czerwonego zapominam...;-):-D

Martilla, masz rację...w sumie po to wprowadzono ta zasadę... sama się zresztą do niej stosuję... pisze na czerwono, ale czytać czerwonego zapominam...;-):-D
wiesz można powiedzieć, że to swego rodzaju nowość dla nas więc cieżko się przyzwyczaić ,ale to tylko kwestia czasu.
Sorrki,że tak znikam co chwilę, ale gotowałam rosół w między czasie, raz jak się z wami zasiedziałam to zapomniałam o makaronie i gotował się dobre pół godziny zanim mi się o nim przypomniało hehe na szczęście już wszystko gotowe

wiesz można powiedzieć, że to swego rodzaju nowość dla nas więc cieżko się przyzwyczaić ,ale to tylko kwestia czasu.
Sorrki,że tak znikam co chwilę, ale gotowałam rosół w między czasie, raz jak się z wami zasiedziałam to zapomniałam o makaronie i gotował się dobre pół godziny zanim mi się o nim przypomniało hehe na szczęście już wszystko gotowe

hihi dobre... ja zaraz tez pewnie znikne... bo koncze prace o 17:30... a nie wiem czy zauwazyłas Kochana... ze nadrabiam ostatnie kilka stron i wyczytuje z postów kto i kiedy ma testowac... lista się rozszerza...:shocked2::-(:szok::-D

reklama
Kochane,

ostateczna lista wygląda następująco:

Agapas - 31 sierpnia (???)
Biedroneczka - 2 września
Scorpioniczkaa - 2 września
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
Agniesiar - 6 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września

Jeśli kogoś pominełam, sorki, dopiszcie się Kochane... wiem, ze niektóre z Was nie zgłaszały, ale sama Was wpisałam... a co tam... brakuje nam dobrych wiadomości...;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry