Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzi
faktycznie nie jesteś na bieżąco:-) miałam testować 4.09 ale od soboty mam @ także nowy cykl przede mną ;-)
kurde musze zacząć częściej czytac wszystko... tylko tyle tego ze ywmiękam... na szczęścię trochę nadrobiłam...

Marzi
wystarczy,że przeczytasz to co na czerwono to będziesz wiedzieć kto ma @, kto dalej czeka , kto testuje itd ;-) nie musisz wszystkiego ogarniać.
Jeśli chodzi o intensywne wojaże to muszę przyznać ,że z miesiaca na miesiac zapał słabnie... także co ma być to będzie;-)

wiesz można powiedzieć, że to swego rodzaju nowość dla nas więc cieżko się przyzwyczaić ,ale to tylko kwestia czasu.Martilla, masz rację...w sumie po to wprowadzono ta zasadę... sama się zresztą do niej stosuję... pisze na czerwono, ale czytać czerwonego zapominam...;-)![]()
wiesz można powiedzieć, że to swego rodzaju nowość dla nas więc cieżko się przyzwyczaić ,ale to tylko kwestia czasu.
Sorrki,że tak znikam co chwilę, ale gotowałam rosół w między czasie, raz jak się z wami zasiedziałam to zapomniałam o makaronie i gotował się dobre pół godziny zanim mi się o nim przypomniało hehe na szczęście już wszystko gotowe
:-