reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf
szalona kobieto nie rób już tych testów tylko się przytulaj na spontanie:-) tak tak wiem łatwo mówić , ale spróbować można:-D
martilla-masz racje!!Co mi wlasciwie te testy daly.wprawdzie nie zawiodly mnie w zadnym cyklu i ladnie pokazywaly kiedy owu co potwierdzala temperatura i sluz ale i tak w ciazy nie jestem.no ale teraz juz przynajmniej wiem dlaczego.tzn mysle ze wiem.testy to bardziej przez ciekawosc.

mazia-Pisz szybciutko jak tam usg???!!!

właśnie czekam i czekam cały dzień na jakieś info a mazi jak nie było tak nie ma:-(

eijf
sama widzisz,że i bez testów potrafisz zauważyć kiedy masz owu, także w Twoim przypadku to tylko strata kasy. Mówie Ci działaj bez :-)

to ja tez prosze o dopisanie, ja zatestuje w piątek czyli to bedzie 4.09

normalnie mójj mąż kochany mnie powalił dzisiaj i przyszedł do domu z podpisanym kontraktem na mieszkanie oje wysnione wymarzone juz od dawna upatrzone:-) w tym tygodniu sie przeprowadzamy wiec w najbliższym czasie mam coś co mnie oderwie od ciągłego myślenia tylko o ciąży. ehh jak z nieba mi to spadło...
żeby tylko nie było że za dużo szczęścia jak na jeden miesiąc i żeby @ sie nie pojawiła... ah rozmarzyłam się!!

a i mam jeszcze pytanie o co chodzi z kolorami czcionek? wybaczcie poczatkującej;-);-)
Gratuluję mieszkania - oby wkrótce pojawił się nowy lokator :-D
Z kolorkami to nowa tradycja - też mnie nie było, gdy była wprowadzana, ale z tego co się zdążyłam zorientować, czerwonego koloru używamy, gdy piszemy o aktualnych informacjach dotyczących swojego cyklu, żeby łatwiej było je odnaleźć wśród długich pogaduch... ;-)Jeśli się mylę, to niech poprawi mnie ktoś, kto przez ostatnie 3 weeksy uczestniczył w dyskusjach :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry