• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf
szalona kobieto nie rób już tych testów tylko się przytulaj na spontanie:-) tak tak wiem łatwo mówić , ale spróbować można:-D
martilla-masz racje!!Co mi wlasciwie te testy daly.wprawdzie nie zawiodly mnie w zadnym cyklu i ladnie pokazywaly kiedy owu co potwierdzala temperatura i sluz ale i tak w ciazy nie jestem.no ale teraz juz przynajmniej wiem dlaczego.tzn mysle ze wiem.testy to bardziej przez ciekawosc.

mazia-Pisz szybciutko jak tam usg???!!!

właśnie czekam i czekam cały dzień na jakieś info a mazi jak nie było tak nie ma:-(

eijf
sama widzisz,że i bez testów potrafisz zauważyć kiedy masz owu, także w Twoim przypadku to tylko strata kasy. Mówie Ci działaj bez :-)

to ja tez prosze o dopisanie, ja zatestuje w piątek czyli to bedzie 4.09

normalnie mójj mąż kochany mnie powalił dzisiaj i przyszedł do domu z podpisanym kontraktem na mieszkanie oje wysnione wymarzone juz od dawna upatrzone:-) w tym tygodniu sie przeprowadzamy wiec w najbliższym czasie mam coś co mnie oderwie od ciągłego myślenia tylko o ciąży. ehh jak z nieba mi to spadło...
żeby tylko nie było że za dużo szczęścia jak na jeden miesiąc i żeby @ sie nie pojawiła... ah rozmarzyłam się!!

a i mam jeszcze pytanie o co chodzi z kolorami czcionek? wybaczcie poczatkującej;-);-)
Gratuluję mieszkania - oby wkrótce pojawił się nowy lokator :-D
Z kolorkami to nowa tradycja - też mnie nie było, gdy była wprowadzana, ale z tego co się zdążyłam zorientować, czerwonego koloru używamy, gdy piszemy o aktualnych informacjach dotyczących swojego cyklu, żeby łatwiej było je odnaleźć wśród długich pogaduch... ;-)Jeśli się mylę, to niech poprawi mnie ktoś, kto przez ostatnie 3 weeksy uczestniczył w dyskusjach :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry