&Ewcia
Fanka BB :)
Chyba nadal jestes na wakacjachMamy wrzesien.
Ja moze zatestuje w pazdzierniku.
No fakt, myślałam o wrześniu, ale się zakręciłam Poproszę o dopisanie na 7.09

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba nadal jestes na wakacjachMamy wrzesien.
Ja moze zatestuje w pazdzierniku.
No fakt, myślałam o wrześniu, ale się zakręciłam 
martilla-masz racje!!Co mi wlasciwie te testy daly.wprawdzie nie zawiodly mnie w zadnym cyklu i ladnie pokazywaly kiedy owu co potwierdzala temperatura i sluz ale i tak w ciazy nie jestem.no ale teraz juz przynajmniej wiem dlaczego.tzn mysle ze wiem.testy to bardziej przez ciekawosc.eijf
szalona kobieto nie rób już tych testów tylko się przytulaj na spontanie:-) tak tak wiem łatwo mówić , ale spróbować można![]()
No fakt, myślałam o wrześniu, ale się zakręciłam
Poproszę o dopisanie na 7.09![]()
No wiem wiem... byłam na wakacjachEwcia ładną masz tempkę , tylko coś nie systematycznie mierzona;-)
Tym bardziej, że mierzę o godz. 6.00, więc czasem sobie odpuszczałam 
no słuchaj ja też bym na wakacjach nie wstawała o 6 :-) i może to i lepiej że tak wyszło, może akurat fasola się z tego zrodziła;-)No wiem wiem... byłam na wakacjachi troszku nie było jak
Tym bardziej, że mierzę o godz. 6.00, więc czasem sobie odpuszczałam
Ale ok. 18 dnia była owu - tak czułam.
Oby... dziś małe plamienie, dokładnie jak miesiąc temu.może akurat fasola się z tego zrodziła;-)

- od stresu.Gratuluję mieszkania - oby wkrótce pojawił się nowy lokatorto ja tez prosze o dopisanie, ja zatestuje w piątek czyli to bedzie 4.09
normalnie mójj mąż kochany mnie powalił dzisiaj i przyszedł do domu z podpisanym kontraktem na mieszkanie oje wysnione wymarzone juz od dawna upatrzone:-) w tym tygodniu sie przeprowadzamy wiec w najbliższym czasie mam coś co mnie oderwie od ciągłego myślenia tylko o ciąży. ehh jak z nieba mi to spadło...
żeby tylko nie było że za dużo szczęścia jak na jeden miesiąc i żeby @ sie nie pojawiła... ah rozmarzyłam się!!
a i mam jeszcze pytanie o co chodzi z kolorami czcionek? wybaczcie poczatkującej;-);-)