Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oh,najwazniejsze ze mieszkacie wspolnie i nie musiscie dzielic mieszkania np. z tesciami.Co swoj kat to swoj.eijf
mieszkamy sami, ale wynajmujemy. chcieliśmy kupić ,ale nie mamy zdolności kredytowej no i niestety tą kase co płacilibyśmy za rate płacimy do czyjejś kieszeni za wynajem. też uciekam , coś mnie serce boli... ale pewnie jeszcze zajrze, mam ostatnio problemy z bezsennością;-)
już bym wolała kit z okien jeść i wyłożyć na jakiekolwiek mieszkanie niż mieszkać z teściami!!oh,najwazniejsze ze mieszkacie wspolnie i nie musiscie dzielic mieszkania np. z tesciami.Co swoj kat to swoj.
nic do niech nie mam , są w porządku , ale jakoś mi to nie leży;-)mój teżhehe no aż tak różowo nie jest bo to też wynajmujemy, na własny dom jeszcze poczekamy do przyszłego roku bo tak nam w banku powiedzieli (nie przyznali nam kredytu bo wg nich za krótko jestesmy w Norwegii i kazali przyjsc za pol roku) ale to mieszkanie to swietna okazja równiez cenowa i juz dawno na nie polowalam, a moj mąż osobiscie je remontował, bo pracuje w firmie budowlano-remontowej.

oj to nie ma znaczenia!Przeciez wiekszosc ludzi jak kupuje to i tak splaca dom do konca zycia.Najwazniejsze ze macie swoj kat!Ja tak sie cieszylam kazda nowa rzecza,kazda pomalowana sciana!jeden pokoj nadal jest pusty bo nie mielismy co z nim zrobic,ale teraz czeka na dzieciatkohehe no aż tak różowo nie jest bo to też wynajmujemy, na własny dom jeszcze poczekamy do przyszłego roku bo tak nam w banku powiedzieli (nie przyznali nam kredytu bo wg nich za krótko jestesmy w Norwegii i kazali przyjsc za pol roku) ale to mieszkanie to swietna okazja równiez cenowa i juz dawno na nie polowalam, a moj mąż osobiscie je remontował, bo pracuje w firmie budowlano-remontowej.
byc moze przeoczylam ale pisalas jaki wynik?CześćJa już testowałam, więc pierwsza pozycja z listy jest już nieaktualna
.
Pozdrawiam.