mmm...
Fanka BB :)
no tak masz racjeMasz rację dla ciężarnych, ale wysiłak w momencie moszczenia sie zarodka - jest w zasadzie zakazany.
Marzi weź koleżankę i idźcie na spacerek a nie na bieżnię- powietrze dobrze ci zrobi!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak masz racjeMasz rację dla ciężarnych, ale wysiłak w momencie moszczenia sie zarodka - jest w zasadzie zakazany.
Marzi weź koleżankę i idźcie na spacerek a nie na bieżnię- powietrze dobrze ci zrobi!!!![]()
albo po prostu urządzić malutkie mieszkanko u mamusi w brzuszku, mój mąż tak mówi, że maluszek się urządza... ale optymista z niego![]()

co by to nie było mam nadzieję że ma racjeOptymizm - jest bardzo wskazany
A może to nie optymizm, tylko 6 zmysł
co by to nie było mam nadzieję że ma racje![]()

ja też nic nie łykam absolutnie...W
Kinia ja też dziś cierpię- boli mnie bardzo, ale nic nie biorę, co by nie truć organizmu w końcu szykuję domek na cudownego gościa.............![]()

U mnie kolejny miesiąc bezowocnych starań minal. Dziś przyszła wredna @ i to w 25 dc a zwykle mam 27 i 28 dni. Choć już od wczoraj czułam się jak przed okr i pojawiły się gęsty brązowy śluz to znów dziś przeżywam ten jeden z kiepskich dni . buuuuu
A miało być tak pięknie na rocznice ślubu! boże jak tu przestać o tym myśleć i dać na luz, kiedy nie potrafię o tym nie myśleć !
Marzi55 aerobik to nie wiem, ale wiem że jest specjalny aquaaerobik dla ciężarnych