reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka objawy ktore opisujesz mogą świadczyć zarówno o zbliżającej sie @ jak i być moze o ciąży. U mnie teraz przed @ było podobnie, wzdęta, podbrzusze bolało niby inaczej niż zwykle, wilczy apetyt to norma przed @ no i tez w czasie ciąży.
3mam kciuki aby to była jednak fasolka.
pozdrawiam

Wiem,że może być i tak i tak,więc się nie nakręcam i czekam grzecznie. Poza tym podłapałam przeziębienie (tak było przy pierwszej ciąży) no i mam zajady-pewnie z braku witamin....ehhh....zobaczymy...

reklama
No właśnie napisałam już wcześniej to co poniżej...:zawstydzona/y:

26 dc, za 2 dni będe testować. Nie wiem co myśleć... wczoraj wieczorem raz mnie zemdliło, dzisiaj czułam się jakaś taka przymulona dopóki nie zjadłam bułki, narazie brzuch nie boli, piersi też nie...

wczoraj miałam takie 2 ślady wydzieliny (trochę brązowawej, jak pod koniec okresu), ale od tego momentu nic...

coś czuję, ze jednak @ przyjdzie w terminie... fck

Nie wiem jak na was dziewczyny to wpływa, ale mnie to dołuje i wkurza, że ktoś tu wpada by się kłócić lub rzucać miesem.

Sądziła, że jesteśmy tu po to by sie wspierać i pomagać sobie - w świecie rzeczywistym jest wystarczająco dużo jadu i żalu by jeszcze tu sie tak działo jest mi z tego powodu bardzo przykro

No własnie, juz coś takiego było... jakaś kłótnia... rzeczywiscie szkoda sobie głowe tym zawracać...:tak:

A ja od siebie dodam tylko tyle ze jest regulamin na BB i nalezy go przestrzegac:sorry: mozna oczywiscie wyrazac swoja opinie ale nie nalezy nikogo obrazac:sorry: i tego typu slowa jakie tu wczoraj padly ''typu mocz itp"' sa naprawde nie na miejscu i wydaja sie ogromnie dziecinne:no:

Nie wiem jak na was dziewczyny to wpływa, ale mnie to dołuje i wkurza, że ktoś tu wpada by się kłócić lub rzucać miesem.

Sądziła, że jesteśmy tu po to by sie wspierać i pomagać sobie - w świecie rzeczywistym jest wystarczająco dużo jadu i żalu by jeszcze tu sie tak działo jest mi z tego powodu bardzo przykro

Agniesiar zgadzam się z tobą w 100% tak nie powinno być,nie po to jest to forum!!!

reklama

Agniesiar, mam w tej kwestii dokładnie takie samo zdanie... nie wiem jak można wchodzić na forum po to aby wszystkim dopiec... nie ważne..

Do góry