Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie mam bo cyknelam szybko.on jest tu bardzo popularny i juz dawno sobie upatrzylam ale dopiero teraz zauwazylam ze mozna wymieniac budy na np.z kwiatkami czy taka zebra.podobno jest bardzo wygodny.Fajnie tez wyglada jak sie go zamieni na spacerowke.Inne zdjecia sa na stronie www.bugaboo.com .Mozesz sobie wlasnie taka kombinacje z szarym spodem i rozowa gora zobaczycale fajnie wygląda:-) masz jeszcze jakieś fotki? tego kosza np?
emma-nie zebym specjalnie za wozkami chodzila ale kupowalam prezenty dla dziecka bratowej ktore ma sie zaraz urodzichaha, dobra jesteś Eijf że już wózek masz wybrany :-) bugaboo u mnie to chyba najpopularniejszy wózek na ulicy, on chyba NL produkcji jest? designersko to mi się najbardziej podoba stokke, ale dla mnie to i bugaboo i stokke to miejskie wózeczki a ja mieszkam nad morzem i potrzebuję wózka terenowego, na klify, góry i bezdroża, my baaardzo aktywni jesteśmy :-)
fajnie sobie o wózkach pogadać jak się nie może zajśc w ciążę :-)
ja tez uciekam bo wygladam jak zmobie a jutro dluugi dzien przede mna...jade do kolezanki ktora poronila w 5 mc...nawet nie wiem co jej powiedziec.dobranoceijf
no właśnie nie byłam pewna czy dobrze widzę :-) dla mnie w przeliczeniu na złotówki to kupa kasy:-) ok lecę już na serio, miłej nocki laski!![]()